Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

Σπύρος Ξυπάκης: «Ο καλύτερος να περάσει στην επόμενη φάση»

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 17:20 Γράφτηκε από την
Ο προπονητής της Γαρίπας, Σπύρος Ξυπάκης. Ο προπονητής της Γαρίπας, Σπύρος Ξυπάκης.

Στον θεσμό του κυπέλλου ΕΠΣΗ θα κάνει τη δική της πρεμιέρα η Γαρίπα, μετά την αναβολή του αγώνα του πρωταθλήματος με τη Δόξα Ηρ.

Στο πλαίσιο της πρώτης φάσης η Γαρίπα θα βρεθεί αύριο Σάββατο 24/10 στο γήπεδο του Λίντο, όπου στις 18:30 θα αντιμετωπίσει τη Θέρισσο.

Ο προπονητής, Σπύρος Ξυπάκης στις δηλώσεις του στο Prismasport.gr τονίζει ότι πιστεύει ότι θα γίνει ένα ανοιχτό και καθαρό παιχνίδι, το οποίο να κερδίσει ο καλύτερος.

Παράλληλα επιθυμεί να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της επιτροπής κυπέλλου, κ. Πετούση για την κατανόηση που έδειξε και όρισε τον αγώνα την αγωνιστική που και οι δύο ομάδες έχουν ρεπό στα πρωταθλήματα της Β΄ΕΠΣΗ που συμμετέχουν.

Αναλυτικά η δήλωση του έμπειρου τεχνικού:

«Παίζουμε στον θεσμό του κυπέλλου με το φιλικό σωματείο της θερίσσου. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ανοιχτό και καθαρό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες και ο καλύτερος να περάσει στον επόμενο γύρο. Θα μου λείψουν τρεις βασικοί παίχτες λόγω εργασίας.  

Τέλος να ευχαριστήσω τον πρόεδρο ορισμού κυπέλλου κ. Πετούση για την κατανόηση που έδειξε να μας ορίσει αυτό το Σάββατο που και οι δύο ομάδες είχαμε ρεπό από το πρωτάθλημα».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport