Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Kύπελλο ΕΠΣΗ: Απίθανο μέχρι ακατόρθωτο να γίνει ο τελικός στις 25 Μαρτίου!

Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020 16:41 Γράφτηκε από τον

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα καθώς και την αναβολή του ΠΑΝΟΜ - Γιούχτας κρίνεται πλέον απίθανο να πραγματοποιηθεί στις 25 Μαρτίου ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΗ στον Κρουσώνα.

Η πτώση του πυλώνα στην Χερσόνησο, σε συνδυασμό με τα όσα έχει επιφέρει η έλευση του κορονοϊού στην χώρα, αλλά και σε όλον τον κόσμο κρίνει απίθανο να διεξαχθεί στην ημερομηνία που είχε προγραμματιστεί ο τελικός Κυπέλλου της Ένωσης.

Απίθανο μπορούμε να χαρακτηρίσουμε και το ενδεχόμενο να γίνει πριν τις 25 Μαρτίου και το δεύτερο σκέλος του ημιτελικού του ΠΑΝΟΜ - Γιούχτας.

Αυτό βέβαια που δεν αγχώνει την ΕΠΣΗ, είναι ότι ο ΠΟΑ έχει προκριθεί στον τελικό, ενώ ο Γιούχτας με το 3-0 του πρώτου αγώνα, έχει εξασφαλίσει κατά πολύ την συμμετοχή του στον τελικό.

Συνεπώς με τα play off και play out να έχουν ακόμα πολύ δρόμο, αποφεύγεται το σενάριο οι ομάδες να μην έχουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΗ προσελκύει πάντα πολύ κόσμο και είναι πολύ πιθανόν η Ένωση να αναβάλλει κατα πολύ την διεξαγωγή του, ώστε να εξομαλυνθεί η τωρινή κατάσταση και ο κόσμος να δώσει κανονικά το παρών.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport