Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019

Αλλάζει ο ποδοσφαιρικός χάρτης στα τοπικά πρωταθλήματα;

Τρίτη, 28 Μαΐου 2019 11:30 Γράφτηκε από την

Μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, ήρθε και πάλι η αβεβαιότητα στα σωματεία του Ηρακλείου, πολλά από τα οποία δυσκολεύονται να οργανωθούν στον διοικητικό τομέα λόγω της αδιαφορίας των παραγόντων να ασχοληθούν και να βοηθήσουν οικονομικά.

Παράλληλα επικρατεί και η αβεβαιότητα για το αύριο λόγω της επικείμενης αναδιάρθρωσης, αφού δεν γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται. Δεν αποκλείεται και φέτος να δούμε φαινόμενα όπως μη συμμετοχή ομάδων στα πρωταθλήματα ή και προσπάθειες συνένωσης σωματείων, προκειμένου να προχωρήσουν και να μην διαλυθούν. Η φημολογία είναι έντονη, καθώς ακόμη και σε μεγάλες κωμοπόλεις οι ομάδες αδυνατούν να βρουν ανταπόκριση, έτσι ώστε να πλαισιώσουν το Δ.Σ άνθρωποι, οι οποίοι μπορούν να τις στηρίξουν.

Εν αναμονή των εξελίξεων, οι οποίες θα είναι σίγουρα ραγδαίες εφόσον προχωρήσουν οι αλλαγές στη Γ΄Εθνική, που θα συμπαρασύρουν και τα τοπικά πρωταθλήματα των Ενώσεων. Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη αν από την Α1 ΕΠΣΗ θα ανέβουν δύο ή και περισσότερες ομάδες στο νέο πρωτάθλημα, το οποίο σύμφωνα με τα σενάρια θα έχει τη μορφή του παλιού περιφερειακού με έναν κρητικό όμιλο.

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)