Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

Α. Κασαπάκης: «Tο χωριό συσπειρώθηκε και η ομάδα συνεχίζει να είναι ζωντανή»

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 16:27 Γράφτηκε από τον
Α. Κασαπάκης: «Tο χωριό συσπειρώθηκε και η ομάδα συνεχίζει να είναι ζωντανή» Α. Κασαπάκης: «Tο χωριό συσπειρώθηκε και η ομάδα συνεχίζει να είναι ζωντανή»

Για μια ακόμη χρονιά παραμένει στην Ροδιά από το πόστο του Γενικού Αρχηγού ο Ανδρέας Κασαπάκης.

Ο έμπειρος παράγοντας έχει συνδέσει το όνομα του με την αναγέννηση της ομάδας του Μαλεβιζίου και την εκ νέου συμμετοχή της στα τοπικά δρώμενα των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ.

Μετά τις απόλυτα επιτυχημένες εκλογές και την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ο Ανδρέας Κασαπάκης μίλησε στο Prismasport.gr.

Στις δηλώσεις που παρέθεσε θέλησε να ευχαριστήσει θερμά το χωριό που αγκάλιασε την προσπάθεια, ενώ τονίζει την ικανοποίηση του για την συσπείρωση που υπάρχει γύρω από τον Αθλητικό Όμιλος Ροδιάς!

Πιο αναλυτικά:

"Σαν ένας απλός στρατιώτης που ήμουν τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα της Ροδιάς θέλω να ευχαριστήσω θερμά το χωριό, του χωριανούς που αγκάλιασαν την προσπάθεια και με νόμιμες διαδικασίες προβήκαμε στην ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης μέσα από την καρδιά μου, τους ανθρώπους που μπήκαν στο νέο Δ.Σ. και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να συνεχιστεί το όνειρο της ομάδας και να αποκτήσει ξανά την αίγλη της.

Είμαι πολύ χαρούμενος για την συσπείρωση που υπάρχει γύρω από την Ροδιά. Μετά από δύο χρόνια προσπάθειας αυτοί οι κόποι των τελευταίων δύο ετών σιγά – σιγά καρποφορούν, το χωριό συσπειρώθηκε και η ομάδα συνεχίζει να είναι ζωντανή.

Ευχαριστώ πάρα πολύ όλο το Διοικητικό Συμβούλιο για όλη αυτή την επιτυχία… τα καλύτερα είναι μπροστά μας!”.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ