Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Γ΄ΕΠΣΗ: Πρωταθλητής ο Τηγανίτης, αδικία για τον Κόροιβο

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020 17:45 Γράφτηκε από την
Θέρισσος και Κόροιβος περιμένουν την αναδιάρθρωση από την ΕΠΣΗ. Θέρισσος και Κόροιβος περιμένουν την αναδιάρθρωση από την ΕΠΣΗ.

Μετά την απόφαση της ΕΠΟ να επικυρωθούν οι βαθμολογίες ως έχουν την ημερομηνία που σταμάτησαν τα πρωταθλήματα αναδεικνύεται πρωταθλητής στη Γ΄ΕΠΣΗ ο Τηγανίτης.

Ο τίτλος κρίθηκε στην ισοβαθμία, καθώς Τηγανίτης και Θέρισσος έχουν από 44 βαθμούς. Στα μεταξύ τους παιχνίδια μετρούν μια νίκη ο καθένας (3-2 ο Τηγανίτης, 2-0 η Θέρισσος) με το πρωτάθλημα να πηγαίνει στον Τηγανίτη για το ένα γκολ διαφορά.

Η Γ΄ΕΠΣΗ είναι η μοναδική κατηγορία που είχε ρεπό με αποτέλεσμα να υπάρξει αδικία για τον Κόροιβο, ο οποίος έχει κάνει το ρεπό του (43 βαθμούς σε 18 αγώνες), ενώ Τηγανίτης και Θέρισσος αγωνίστηκαν σε 19 αγώνες.

Η ΕΠΣΗ σύμφωνα και με τα λεγόμενα του προέδρου, Νίκου Τζώρτζογλου θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση με σκοπό να αποκαταστήσει τις αδικίες που προκύπτουν από την ξαφνική διακοπή των πρωταθλημάτων.

Θέρισσος και Κόροιβος άλλωστε είναι μέσα στην τριάδα, η οποία σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΠΣΗ παίρνει το εισιτήριο για τη Β΄ΕΠΣΗ.

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport