Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020

Η Κατερίνα που έδωσε «Ελπίδες» στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο!

Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020 20:48 Γράφτηκε από τον

Είναι μία από τις δύο γυναίκες που έσπασαν τον ανδροκρατούμενο κόσμο του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.

Η αγάπη της για τον Ηρόδοτο είναι γνωστή σε όλη την πόλη και χαίρει τον σεβασμό όλων των σωματείων.

Φυσικά μιλάμε για την πρόεδρο των Ελπίδων Ηροδότου, Κατερίνα Τσαντηράκη, η οποία μίλησε στο Prismasport.gr για τον λόγο που αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τις υποδομές του ιστορικού σωματείου της Ν. Αλικαρνασσού, οι οποίες δημιουργήθηκαν το 2017.

Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή καθώς το συναίσθημα ήταν αυτό που λειτουργούσε αρχικά, μιας και το νεαρό της ηλικίας των παιδιών, την έκανε να νιώθει ότι ήταν δικά της.

Έκανε λόγο για την δουλειά που γίνεται στην ομάδα, η οποία είναι κάθε άλλο ικανοποιητική, καθώς το 80% από τις προηγούμενες γενιές των Ελπίδων, αποτελούν την σημερινή ομάδα των Ν. Ηροδότου, ενώ μερικά από αυτά αγωνίζονται μέχρι και την μεγάλη ομάδα!

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε η Κατερίνα Τσαντηράκη στο Prismasport.gr:

«Η αγάπη που είχα στον Ηρόδοτο μου έδωσε την αφορμή να ασχοληθώ ενεργά με τη νέα ομάδα των υποδοιμων του συλλόγου που δημιουργήθηκε το 2017.

Καταφέραμε να κρατήσουμε τα παιδιά κοντά μας μετά τις Ακαδημίες διότι λόγω ηλικίας δεν ήταν ακόμα έτοιμα να ενταχθούν στους Νέους Ηροδότου. Και κάποια από αυτά στο τέλος στη μεγάλη ομάδα.

Ήταν δύσκολο γιατί σαν γυναίκα λειτουργούσα πρώτα με το συναίσθημα διότι είχα να κάνω με παιδιά μικρά που τα θεωρούσα δικά μου, με αποτέλεσμα να πάρουν παιχνίδια στη Γ ΕΠΣΗ και φέτος να αποτελούν το 80%της ομάδας των Νέων Ηροδότου και κάποια από αυτά στο τέλος στο μεγάλο Ηρόδοτο.»

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)