Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020

Γιάννης Χαλεπάκης: «Οι παίκτες μου έχουν μεγάλες δυνατότητες»

Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 12:25 Γράφτηκε από την

Ο Κόροιβος έχει καταφέρει να είναι μια από τις ομάδες που κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΠΣΗ. Ο σύλλογος των Αγ. Παρασκιών μετά και τη νίκη του επί των Ν. Μοιρών βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς, θέση που αν διατηρήσει θα του δώσει ένα εισιτήριο για τη Β΄ΕΠΣΗ.

Ο προπονητής, Γιάννης Χαλεπάκης μίλησε στο Prismasport.gr για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, τους στόχους και το μυστικό της μέχρι σήμερα επιτυχίας!

Ο τεχνικός του Κόροιβου, ο οποίος εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας του θεωρεί «κλειδί» για την πολύ καλή εικόνα, την απίστευτη όπως τη χαρακτηρίζει προσπάθεια των παικτών του, οι οποίοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στα παιχνίδια και συμμετέχουν ενεργά στις προπονήσεις.

«Η καλή εικόνα και η πορεία της ομάδας οφείλεται στην απίστευτη, μεγάλη προσπάθεια των παικτών μου, οι οποίοι βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό στο γήπεδο και συμμετέχουν στις προπονήσεις», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο στόχος της ομάδας αρχικά δεν ήταν η άνοδος, σύμφωνα με τον Γιάννη Χαλεπάκη, ωστόσο όπως λέει ο ίδιος ότι καλό έρθει θα είναι καλοδεχούμενο.

«Αρχικά ο στόχος μας ήταν να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να βελτιωθούν, να αναδειχτούν και να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο. Στην πορεία φάνηκε ότι η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες. Πιστεύω πολύ στους παίκτες μου και έχουμε ως στόχο πλέον την άνοδο. Πρέπει όμως να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να διατηρήσουμε ως οδηγό τον αρχικό μας στόχο και ότι καλό έρθει θα είναι καλοδεχούμενο», υπογράμμισε.

Ο επόμενος αντίπαλος για τον Κόροιβο είναι η Θέρισσος , η οποία προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο νεαρός τεχνικός βλέπει με σοβαρότητα την αναμέτρηση και τονίζει ότι απαιτείται συγκέντρωση και οι παίκτες του να ακολουθήσουν το πλάνο που έχει τεθεί για να καταφέρουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Η Θέρισσος είναι μια δυνατή ομάδα και προέρχεται από ευρεία νίκη με 8-0 επί του Ινίου. Πάμε με μεγάλη προσοχή να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Εγώ πιστεύω στις δυνατότητες των παικτών μου και θεωρώ ότι μπορούν να κάνουν μεγάλα πράγματα. Χρειάζεται συγκέντρωση και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας για να καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», επισήμανε ο Γιάννης Χαλεπάκης.

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)