Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020

Λ. Σηφάκης: «Η πιο ελπιδοφόρα αρχή το 3-0 επί του Θριάμβου»

Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 17:05 Γράφτηκε από τον

Ο Χείμαρος Χουστουλιανών ξεκίνησε πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα της Γ ΕΠΣΗ επικρατώντας του Θριάμβου Αναλήψεως με 3-0 στην πρεμιέρα.

Δηλώσεις στο prismasport.gr παρέθεσε ο αρχηγός της ομάδας Λευτέρης Σηφάκης τονίζοντας ότι:

"Το χθεσινό σκορ 3-0 του Χειμάρρου έναντι του Θριάμβου Αναλήψεως ήταν η πιο ελπιδοφόρα αρχή της φετινής μας αγωνιστικής.

Δεν ήταν όμως μόνο το αποτέλεσμα που χαροποίησε την ομάδα μας αλλά η ταυτόχρονη παρουσία του κόσμου στο γήπεδο των Αγίων Δέκα που δημιούργησε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στα πλαίσια του υγειους αθλητισμού. Έτσι και θελήσαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για τη συμμετοχή και τη παρουσία του.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει και στους πιο μικρούς ηλικιακα πάντα παίκτες του χειμάρρου που από χθες έκαναν τη πιο δυναμική τους είσοδο στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου. Βέβαια χωρίς τη βοήθεια του προπονητή μας Νικολαντωνακη Γιάννη τίποτα από αυτά δε θα μπορούσε να υλοποιηθεί.

Εύχομαι λοιπόν η συνέχεια να είναι εξίσου και ακόμη καλύτερη από την αρχή και η προσπάθεια όλων μας παικτων, προπονητή και ΔΣ να είναι μονόδρομος για την επιτυχία του Χειμάρρου ΧΟΥΣΤΟΥΛΙΑΝΩΝ για μια καλή σεζόν με πρωταγωνιστικους στόχους!"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)