Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΠΣΗ: Ενημέρωση για τις μεταγραφές και τους νέους κανονισμούς

Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 20:35 Γράφτηκε από τον
ΕΠΣΗ ΕΠΣΗ

Η ΕΠΣΗ με ανακοίνωση ενημέρωσε τα σωματεία για τα έγγραφα των μεταγραφών και τους νέους κανονισμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας έχει διαβιβαστεί και έχει αναρτηθεί στην ενότητα «ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ-ΕΝΤΥΠΑ» στο site www.epsirak.gr, υπόδειγμα Ιδιωτικού συμφωνητικού σύμφωνα με το άρθρο 6 παράρτημα Β του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, που θα πρέπει να χρησιμοποιείται από τώρα και στο εξής για την μετεγγραφή ορισμένου χρόνου για ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή (πρώην υποσχετική ) αφού από την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 καταργήθηκε η υποσχετική/δανεισμός και μετατράπηκε σε κίνηση μετεγγραφής ορισμένου χρόνου.

Σας εφιστούμε την προσοχή για οποιαδήποτε μεταβολή που κατατίθεται ότι απαιτείται η προσκόμιση καθαρής φωτογραφίας ποδοσφαιριστή, η οποία θα μπαίνει πάνω στο δελτίο αθλητικής ιδιότητας. Φωτογραφία από προηγούμενο δελτίο, με σημάδια από σφραγίδα ή συρραπτικό θα απορρίπτεται αυτόματα από το σύστημα.

Eπίσης σας γνωρίζουμε ότι η κάρτα Υγείας ετήσιας διάρκειας εν ισχύ θα υποβάλλεται με κάθε νέα μεταβολή του ποδοσφαιριστή σύμφωνα πάντα με τον Κανονισμό Μετεγγραφών Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών περιόδου 2020-21 (δηλαδή με τη κατάθεση του Δελτίου μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που διαβιβάζονται στην ΕΠΟ θα διαβιβάζεται και η κάρτα υγείας του Αθλητή ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ να εκδοθεί το Δελτίο του και θα επιστρέφεται στο Σωματείο για να αγωνισθεί ο ποδοσφαιριστής.

Εκτός και εάν επιθυμεί το Σωματείο να υποβάλλει στην ΕΠΣΗ επικυρωμένο αντίγραφο της εν ισχύ κάρτα υγείας το οποίο θα μένει στο αρχείο της Ενώσεως).

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)