Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

Το ευχαριστώ του Ν. Τζώρτζογλου στον Μ. Μποκέα

Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020 18:19 Γράφτηκε από τον
Το ευχαριστώ του Ν. Τζώρτζογλου στον Μ. Μποκέα Το ευχαριστώ του Ν. Τζώρτζογλου στον Μ. Μποκέα

Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου θέλησε να ευχαριστήσει τον δήμαρχο Μαλεβιζίου για την αποδοχή στην πρόταση που του έγινε, ώστε οι φετινές κληρώσεις της ΕΠΣΗ να πραγματοποιηθούν στο Γάζι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«ΕΠΣΗ: Στο Γάζι οι φετινές κληρώσεις...

Το δημαρχείο Μαλεβιζίου και τον Δημαρχο Μενελαο Μποκεα επισκέφτηκα σήμερα μαζί με τον πρόεδρο της Επιτροπής Κυπέλλου ΕΠΣΗ και υπεύθυνο εκδηλώσεων κ. Βαγγέλη Πετούση..
Συνομιλησαμε με τον δήμαρχο Μαλεβιζίου κ. Μενέλαο Μποκέα και τον ειδικό σύμβουλο του δημάρχου σε θέματα αθλητισμού κ. Νίκο Πατραμάνη, σχετικά με την διοργάνωση των φετινών κληρώσεων των Τοπικών Πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.
Με την περιοχή του Μαλεβιζίου να βιώνει μια ποδοσφαιρική άνθιση, αφού πολλές ομάδες του δήμου κατέκτησαν ανόδους σε μεγαλύτερες κατηγορίες, εκφράστηκε απο μενα και την ΕΠΣΗ το ζεστό ενδιαφέρον για να φιλοξενήσει τις φετινές κληρώσεις ο δήμος Μαλεβιζίου και να είναι ο οικοδεσπότης και ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης.
Αποφασίστηκε λοιπον η εκδήλωση της κληρωσης των τοπικων πρωταθληματων και του Κυπελου να γίνει στο Γάζι και με πιθανη ημερομηνία στα τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτέμβρη.
Εγω και η Ε.Ε της ΕΠΣ Ηρακλειου ευχαριστουμε τον Δημο Μαλεβιζιου και τον Δημαρχο Μενελαο Μποκεα για την θετικη απαντηση στην προταση μας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)