Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Συνάντηση της ΕΠΣΗ με τις ομάδες της Α1 κατηγορίας

Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 22:25 Γράφτηκε από τον

Στα γραφεία της ΕΠΣΗ βρέθηκαν σήμερα οι εκπρόσωποι όλων των σωματείων της Α1 Κατηγορίας, συν τις δύο ομάδες που είναι σε επιλαχούσες θέσεις στην Α2 (Βόνη και Ασίτες) και συζήτησαν με τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Νίκο Τζώρτζογλου, το Δ.Σ. και την Επιτροπή Πρωταθλήματος (Aσλάνης, Μαθιουδάκης, Φανουράκης) θέματα που άπτονται της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Στην σύσκεψη τηρήθηκαν όλα τα μέτρα υγιεινής και άπαντες οι παρευρισκόμενοι φορούσαν μάσκες προστασίας από τον κορωνοϊό.

Τα θέματα που κυρίως απασχόλησαν είναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην εποχή του κορωνοϊού και τα ιατρικά πρωτόκολλα που πρέπει να τηρηθούν, ο αριθμός των ομάδων στην Α1 ΕΠΣΗ που άπαντες συμφώνησαν ότι πρέπει να είναι 16 αλλά θα ξεκαθαριστεί με τις δηλώσεις συμμετοχής (δόθηκε παράταση ως τις 14 Αυγούστου) ενώ συζητήθηκε και το θέμα που έχει προκύψει με τις ομάδες του δήμου Χερσονήσου και το σχέδιο της δημοτικής Αρχής για τη διαχείριση των γηπεδικών εγκταστάσεων.

Ακούστηκαν διάφορες απόψεις μέσω των τοποθετήσεων των εκπροσώπων των σωματείων ενώ μέχρι την Τρίτη τα σωματεία της Α1 Κατηγορίας κλήθηκαν να υποβάλλουν γραπτώς τις προτάσεις τους.

Το προσεχές διάστημα θα γίνουν ανάλογες συζητήσεις και με τα σωματεία των υπόλοιπων κατηγοριών της ΕΠΣΗ.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)