Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Θέμα Prismasport.gr: Με 14 ή 15 ομάδες η Α1, σε δύο φάσεις η Α2 ΕΠΣΗ!

Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020 15:13 Γράφτηκε από την
ΕΠΣΗ ΕΠΣΗ

Της Κατερίνας Σγουρού

Η ΕΠΣΗ έχει γνωστοποιήσει στα σωματεία τις καταληκτικές ημερομηνίες για τις δηλώσεις συμμετοχής (διαβάστε εδώ), οι οποίες θα κρίνουν και τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στην συγκρότηση των κατηγοριών.

Το γεγονός ότι ο Ζαρός ενημέρωσε και επίσημα την Ένωση ότι θα αγωνιστεί στην Β΄ΕΠΣΗ , η ανακοίνωση του Δία ότι δεν θα αγωνιστεί στην Α1 και η ανακοίνωση του Μεταξοχωρίου ότι θα δηλώσει στην Α1 αλλά δεν θα κατέβει να αγωνιστεί αλλάζουν τα πλάνα της επιτροπής πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr η πρώτη κατηγορία ενδέχεται αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά να διεξαχθεί με 14 ή 15 ομάδες. Οι Ασίτες προσανατολίζονται (διαβάστε εδώ) να μην δεχτούν την άνοδο και να αγωνιστούν στη δεύτερη κατηγορία. Δηλαδή η Ένωση προσανατολίζεται να οργανώσει το πρωτάθλημα με όσες ομάδες μείνουν μετά τις δηλώσεις συμμετοχής.

Φέτος δεν υπάρχουν στα πλάνα πλέι-οφ και πλέι-άουτ, καθώς λόγω της πανδημίας δεν γνωρίζει κανείς τι θα προκύψει και τα πρωταθλήματα πρέπει να ολοκληρωθούν όσο γίνεται πιο νωρίς. 

Τα πλάνα για την Α2 ΕΠΣΗ

Ο προγραμματισμός για δύο ομίλους στην Α2 ΕΠΣΗ δεν θα αλλάξει σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του Prismasport.gr. Όσες ομάδες δηλώσουν συμμετοχή θα χωριστούν σε δύο ομίλους και ίσως ο ένας όμιλος να συγκροτηθεί με λιγότερες.

Η νέα μεγάλη επίσης καινοτομία που σκέφτεται η επιτροπή πρωταθλήματος είναι το πρωτάθλημα να πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις. Αρχικά θα γίνει κλήρωση και οι ομάδες θα αγωνιστούν στην πρώτη φάση κανονικά εντός και εκτός έδρας. Στη δεύτερη φάση, η οποία θα είναι και η τελική θα γίνει ξανά κλήρωση με σκοπό η κληρωτίδα να βγάλει τις έδρες.

Όσον αφορά τα πρωταθλήματα της Β΄και Γ΄ΕΠΣΗ η Ένωση αναμένει τις συμμετοχές των συλλόγων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΕΠΣΗ: Κανένας υποβιβασμός, ρεκόρ ομάδων στην Α2, συρρικνώθηκε η Β΄ κατηγορία

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport