Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της ΕΠΣΗ στον Γ. Βασιλάκη

Κυριακή, 31 Μαΐου 2020 22:14 Γράφτηκε από τον

Με μια μακροσκελέστατη και ιδιαίτερα συγκινητική ανακοίνωση η ΕΠΣΗ αποχαίρετησε τον πρώην αντιπρόεδρο της Ένωσης και πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλήματος Γιάννη Βασιλάκη ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 59 χρόνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

 

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου πενθεί για την απώλεια του Γιάννη Βασιλάκη, ο οποίος διετέλεσε κατά το παρελθόν αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος.

Ο εκλιπών συνέβαλε τα μέγιστα για την αναβάθμιση του τοπικού ποδοσφαίρου και των αθλητικών εγκαταστάσεων, ενώ πάντα ήταν κοντά στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό και τα επόμενα χρόνια, όπου διετέλεσε αντιδήμαρχος στον δήμο Μινώα Πεδιάδος.

Η απώλειά του είναι οδυνηρή για όλους εμάς τους συνεργάτες και φίλους του, όπως βαρύ είναι το πένθος και για τον αγαπημένο του τόπο καταγωγής, την Γαρίπα.

Ο αγαπημένος μας Γιάννης έδωσε μεγάλη μάχη τα δύο τελευταία χρόνια και άφησε πριν λίγο την τελευταία του πνοή. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί αύριο στις 16:00 στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών στη Γαρίπα και αντιπροσωπεία της ΕΠΣΗ θα δώσει το παρών για το ύστατο αντίο (η σορός θα μεταφερθεί στις 14:30 στην εκκλησία).

Εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγό του Βέρα και στα παιδιά του Αθηνά και Κωνσταντίνο... Καλοστραθιά Γιάννη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

Βαρύ πένθος στο τοπικό ποδόσφαιρο- «Έφυγε» ο Γιάννης Βασιλάκης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)