Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020

Ν. Τζώρτζογλου: Θέλει να επεμβαίνει στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου ο Λ. Αυγενάκης

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020 20:08 Γράφτηκε από τον

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Τζώρτζογλου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου μίλησε για το θέμα με τις εκλογές στην ΕΠΟ και για το ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης παρεμβαίνει στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Επίσης τόνισε πως ο Βαγγέλης Γραμμένος είναι ένας εκλεκτός του φίλος αλλά στην ΕΠΟ τον θεωρεί άβουλο και δε θα τον ήθελε ξανά ως υποψήφιο για την προεδρία της ομοσπονδίας.

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Τζώρτζογλου δήλωσε:

Για το αν είναι υπέρ η κατά της μετάθεσης των εκλογών της ΕΠΟ για τον Σεπτέμβριο: «Είμαι υπέρ του να τηρούμε ό,τι συμφωνούμε. Στη συνάντηση των big 4 με τη FIFA και την UEFA δόθηκαν τα χέρια για αυτό το θέμα. Να σεβόμαστε τις συμφωνίες που κάνουμε».

Για τον Λευτέρη Αυγενάκη: «Η αίσθηση που έχω είναι ότι έχει κάνει πολλά λάθη ο Αυγενάκης και πολλοί λένε ότι είναι υπέρ του Ολυμπιακού. Το μεγαλύτερο λάθος του είναι η εμμονή του - που κληρονόμησε και από τους προκατόχους του του ΣΥΡΙΖΑ - να θέλει να επεμβαίνει στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Φτάσαμε στο σημείο να μην ξέρουμε αν είναι πρόεδρος της ΕΠΟ ο Γραμμένος, που είναι τελείως άβουλος, ή ο Αυγενάκης. Δε μπορεί να μην αντιδρούν οι επικεφαλής της ομοσπονδίας σε όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια».

Για το αν θα ήθελε να είναι ξανά ο Γραμμένος υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ: «Για να είμαι ειλικρινής, όχι. Τον θέλω ως πολύ καλό μου φίλο, που είναι, να πίνουμε τον καφέ μας, το κρασάκι μας. Είναι πολύ ηθικός άνθρωπος με αξίες αλλά δε λειτουργεί όπως πρέπει να λειτουργεί ένας πρόεδρος της ΕΠΟ. Θέλει τσαμπουκά».

Πηγή: metrosport.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)