Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019

Έκτακτη σύσκεψη στην ΕΠΣΗ για τη διεξαγωγή ή όχι των πλέι-άουτ!

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 12:27 Γράφτηκε από την

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις όσον αφορά τη διεξαγωγή ή όχι των πλέι-άουτ στην Α1 ΕΠΣΗ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Prismasport.gr αύριο θα πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη στην Ένωση με τη συμμετοχή των μελών της επιτροπής πρωταθλήματος για να αποφασιστεί αν τελικά θα γίνουν αγώνες μπαράζ.

Το θέμα προέκυψε μετά την επιτυχία των ομάδων του Ηρακλείου στη Γ΄Εθνική, ΠΟΑ και Γιούχτα που κατάφεραν να παραμείνουν και δημιουργήθηκε κενό στις ομάδες της Α1 ΕΠΣΗ, οι οποίες από τη νέα σεζόν δεν γίνεται να είναι 15.
Η ΕΠΣΗ προκειμένου να πάρει την πιο σωστή απόφαση απευθύνθηκε στην ΕΠΟ, η οποία την εξουσιοδότησε να αποφασίσει μέσω των δικών της οργάνων, λαμβάνοντας υπόψιν τα συμφέροντα των ομάδων των τοπικών πρωταθλημάτων. Η επιτροπή πρωταθλήματος και αφού συζήτησε με τους εκπροσώπους των ομάδων καλείται να αποφασίσει και να ακολουθήσει έναν εκ των δύο δρόμων που έχει μπροστά της. Ο πρώτος είναι να μην γίνουν τα πλέι-άουτ και να μην υποβιβαστεί άλλη ομάδα από την Α1 ΕΠΣΗ (έχουν υποβιβαστεί ο ΑΟΤ και η Γόρτυνα) και ο δεύτερος είναι να ανέβει άλλη μια ομάδα από την Α2 ΕΠΣΗ (έχουν ανέβει ο ΟΦΑ, η Δαμάστα και ο Μαραθώνας).

Στο μεταξύ πολύ σύντομα αναμένεται να βγει και η απόφαση από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΗ για την τιμωρία του Ζαρού για τα αναγραφόμενα στο “Φ.Α” στον αγώνα με τις Μοίρες. Ο Ζαρός θα λάβει μέρος στα πλέι-οφ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και η Ένωση δεν θα αφήσει καμία εκκρεμότητα, προκειμένου να ορίσει τις ημερομηνίες των αγώνων.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)