Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η θέση της ΕΠΟ για την έναρξη προπονήσεων σε Football League και Γ' Εθνική

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 11:55 Γράφτηκε από τον

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με ανακοίνωση της τονίζει ότι έχει προτείνει τον σχετικό σχεδιασμό για την έναρξη των προπονήσεων των ομάδων της Football League και της Γ' Εθνικής και στην ουσία περιμένουν το «πράσινο» φως από την Επιτροπή επιστημόνων (λοιμοξιολόγους) και την πολιτεία!

Η ΕΠΟ προσπαθεί να ασκήσει με τον δικό της τρόπο πιέσεις καθώς τα χρονικά περιθώρια για την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων εξαντλούνται και την Παρασκευή αναμένεται να δοθεί η τελική απάντηση των λοιμοξιολόγων για την εκκίνηση της Football League και την επανεκκίνηση της Γ' Εθνικής!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δεκάδες επαγγελματικές και ερασιτεχνικές ομάδες, εκατοντάδες εργαζόμενοι στο χώρο του ποδοσφαίρου με τις οικογένειές τους και χιλιάδες ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες ζουν καθημερινά με την αγωνία και την προσμονή της επιστροφής στους αγωνιστικούς χώρους και την κανονικότητα της καθημερινής τους δραστηριότητας.

Η απόφαση γι αυτό βρίσκεται στα χέρια των αρμοδίων επιστημόνων που έχουν επιφορτιστεί με τη λήψη αποτελεσματικών μέτρων για την προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Σε αυτό το ασφυκτικό πλαίσιο, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει ήδη καταθέσει τον σχετικό προτεινόμενο σχεδιασμό -που περιλαμβάνει και το απαιτούμενο πλήρες υγειονομικο πρωτόκολλο- και με αλλεπάλληλες πρωτοβουλίες και διαρκείς επικοινωνίες προς τους Υπουργούς κ.κ. Βορίδη και Κικίλια, τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Αυγενάκη και τον Γενικό Γραμματέα του Υπ.Υγείας κ. Πρεζεράκο, έχει ενθαρρύνει επανειλημμένα την επιτροπή των επιστημόνων, ώστε να προχωρήσει στην έγκριση του πρωτοκόλλου (ή και τη βελτίωσή του εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο) και κατά συνέπεια στην αποδοχή του αιτήματος έναρξης των προπονήσεων των ομάδων της Football league, της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και της Α΄ Εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Με απόλυτο σεβασμό στις απαιτήσεις διαχείρισης της υφιστάμενης κατάστασης, ζητούμε από όλους να αντιληφθούν ότι τα χρονικά περιθώρια δυνατότητας διεξαγωγής των εν λόγω πρωταθλημάτων εξαντλούνται και η επιβίωση εκατοντάδων οικογενειών βρίσκεται πλέον σε άμεσο κίνδυνο.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Χάρης Σκανδάλης

Τελευταία άρθρα από τον/την Χάρης Σκανδάλης

Σχετικά Άρθρα