Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

Έλεγχος Πόθεν Έσχες σε όλα τα μέλη Δ.Σ. των αθλητικών ομοσπονδιών

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 10:46 Γράφτηκε από τον

Δραστικά μέτρα για την πάταξη της κακοδιαχείρισης και κατάχρησης εξουσίας στις αθλητικές ομοσπονδίας, θα πάρει η πολιτεία για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ντόμινο εξελίξεων φέρνουν οι αποκαλύψεις για τα έργα και ημέρες του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Με εντολή πρωθυπουργού η υπόθεση θα πάει μέχρι τέλους για να εντοπιστούν όλοι όσοι έχουν εκμεταλλευτεί με οποιοδήποτε τρόπο τη θέση εξουσίας που κατέχουν στις ομοσπονδίες.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, με επιστολή του στην πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Άννα Ζαΐρη, ζήτησε την διενέργεια ελέγχου περί της υποχρέωσης υποβολής δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης – Πόθεν Έσχες των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΕΙΟ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο έλεγχος θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες ομοσπονδίες καθώς αποτελεί βούληση του πρωθυπουργού να εξυγιανθεί ο χώρος του αθλητισμού.

Θυμίζουμε ότι ήδη υπάρχει εισήγηση των οικονομικών υπηρεσιών της ΓΓΑ για την ομοσπονδία της ΕΚΟΦΝΣ που έχει χαρακτηρίσει ανεπαρκείς τις εξηγήσεις για την οικονομική διαχείριση.

Αναμένονται εξελίξεις

 

Πηγή: sportsfeed.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport