Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020

Στο Λίντο η «δημιουργία» και οι αγώνες του Ο.Φ.Α.Μ

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 10:08 Γράφτηκε από τον
Στο Λίντο η «δημιουργία» και οι αγώνες του Ο.Φ.Α.Μ Στο Λίντο η «δημιουργία» και οι αγώνες του Ο.Φ.Α.Μ

Στο γήπεδο του Λίντο θα αγωνίζεται από φέτος, όπως ανακοίνωσε ο Ο.Φ.Α.Μ. 

Η ομάδα του Αντώνη Λεκάκη ήρθε σε συμφωνία με την οικογένεια Παπαδόπουλου ώστε να γίνει εκεί η περίοδος της προετοιμασίας, αλλά και να αγωνιστεί η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Παράλληλα η διοίκηση του ΟΦΑΜ ευχαρίστησε τον ΕΓΟΗ για την παραχώρηση του γηπέδου τα τελευταία τρία χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ του Ο.Φ.Α.Μ. ανακοινώνει ότι από την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά, η ομάδα μας θα προπονείται κ θα αγωνίζεται στο γήπεδο του "Lido Soccer".
Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια Παπαδόπουλου που έκανε δεκτό το αίτημα μας κ δέχτηκε το Σύλλογο μας στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της.
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τη Διοίκηση του Ε.Γ.Ο.Η., που μας φιλοξένησε στο γήπεδο της Βαγιάς τα τελευταία τρία χρόνια.
Σε αυτό το γήπεδο "πάτησε" η ομάδα μας για πρώτη φορά, μετά από 15 χρόνια αδράνειας.
Σε αυτό το γήπεδο κατακτήσαμε δυο πρωταθλήματα.
Τρία χρόνια γεμάτες συγκινήσεις κ ευχάριστες στιγμές, που θα μείνουν βαθιά χαραγμένες στη μνήμη όλων μας...στιγμές που ευχόμαστε κ ελπίζουμε να ζήσουμε κ στη νέα έδρα μας.
Ευχαριστούμε επίσης το πρώην μέλος της Διοίκησης του Ε.Γ.Ο.Η. κ.Τέλη Καρασάββα, ο οποίος πριν τρία χρόνια, μας "άνοιξε" τη πόρτα του γηπέδου όταν η ομάδα μας ξεκίνησε κυριολεκτικά από το μηδέν, καθώς επίσης κ το φροντιστή του γηπέδου κ.Τάκη Τζανάκη, ο οποίος ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή κ πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει τους παίκτες κ προπονητές μας.
Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την προσφορά τους στην ομάδα μας.
Κλείνοντας αξίζει να αναφέρουμε ότι η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η Διοίκηση μας, σε συνεργασία φυσικά με τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Μαλεβιζίου αλλά κ την Τοπική Κοινότητα Γαζίου, ώστε να αποκτήσει ο Ο.Φ.Α.Μ. τη δική του φυσική έδρα στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, συνεχίζεται κανονικά κ ευελπιστούμε ότι στο τέλος θα υλοποιηθεί ο στόχος που έχουμε θέσει.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)