Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Ζαρός: Το όνειρο για την δημιουργία ενός αθλητικού πολιτιστικού κέντρου γίνεται πραγματικότητα!

Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 21:35 Γράφτηκε από τον

Ο Αθλητικός Όμιλος Ζαρου απο σήμερα έχει ακόμα μία ευθύνη στις πλατες του.


Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού και επίσης ομόφωνη γνωμοδότηση του Τοπικού Συμβουλίου Ζαρου, παραχωρείται για 50 χρόνια το κτίριο των πρώην Σφαγείων Ζαρου, στον Αθλητικό Όμιλο Ζαρου.

Η αίτηση των ανθρώπων της ομάδας  για παραχώρηση βρήκε άμεσα ανταπόκριση και η ιδέα για διαμόρφωση του κτιρίου και του προαυλιου χώρου αθλητικό-πολιτιστικο κέντρο, ξεκινάει από απόψε να γίνεται προσπάθεια.


Η διοικήση της Μεσαρίτικης ομάδας οφείλει να ευχαριστήσε όλα τα μέλη τοπικού και δημοτικού Συμβουλίου για την θετική ψήφο τους στο αίτημα τους , αλλά και τον τοπογράφο Αλέξη Αλεβιζακη για το τοπογραφικό διάγραμμα που έκανε αφιλοκερδώς.


Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι τα Σφαγεία Ζαρου έχουν παύσει την λειτουργία τους για περισσότερα από 15 χρόνια , ενώ χτίστηκαν στα μέσα της δεκαετίας του '70. Βρίσκονται στην είσοδο του χωριού σε συνολική έκταση 1032 τ. μ.


Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Α. Ο ΖΑΡΟΥ είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι και παράλληλα αισιόδοξοι για την πορεία της ιδέας αυτής, προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας μας και ήδη από σήμερα ξεκινάμε προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport