Μετά το δυναμικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΗ, οι Δαφνές την Κυριακή 25/10 θα βρεθούν στον Ζαρό, όπου θα κοντραριστούν με την ομώνυμη τοπική ομάδα.
Ο ποδοσφαιριστής, Ανδρέας Καρτσώνης στις δηλώσεις του στο Prismasport.gr επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι ο Ζαρός είναι μια ιστορική ομάδα και ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Ωστόσο η ομάδα του έχει τις δυνατότητες και θα αγωνιστεί με στόχο τη νίκη.
Αναλυτικά η δήλωση του παίκτη των Δαφνών:
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που έχει ιστορία και διακρίσεις στο τοπικό αλλά και σε παραπάνω κατηγορίες. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι όπως με κάθε ομάδα. Εύχομαι να έχουμε έναν καλό αγώνα και να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την νίκη. Καλή τύχη και στις δύο ομάδες».