Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δ. Χωματάς: «Η ιστορία και το όνομα του Μαραθώνα είναι ευθύνη για όλους»

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 21:22 Γράφτηκε από τον
Ο τεχνικός του Μαραθώνας Δημήτρης Χωματάς Ο τεχνικός του Μαραθώνας Δημήτρης Χωματάς

Του Μάνου Κασαπάκη

 

Για όλες τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και την διαφαινόμενη έναρξη των πρωταθλημάτων, μίλησε ο Δημήτρης Χωματάς.

Ο έμπειρος τεχνικός του Μαραθώνα σε δηλώσεις που έκανε στο Prismasport.gr, τόνισε πως είναι σύμφωνος με την διεξαγωγή μικρών σε διάρκεια πρωταθλημάτων.

Επίσης ανέφερε πως η ομάδα των Καλεσσών είναι έτοιμη για την προσπάθεια που θα κάνει στο πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΗ και πως κάθε παιχνίδι θα το κοιτάζουν ξεχωριστά και το ταμείο θα γίνει στο τέλος.

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Χωματά αναφέρουν:

"Η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους μας, λόγο της κατάστασης που επικρατεί, ελπίζουμε όλοι να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα να υπάρχει μια κανονικότητα χωρίς διακοπή.

Ελπίζω όλα να κυλήσουν ομαλά για όλα τα σωματεία. Είμαι σύμφωνος με το σκεπτικό της ΕΠΣ Ηρακλείου και στην αναφορά του προέδρου κ. Τζωρτζογλου για μικρά πρωταθλήματα με την ευχή όλων να ολοκληρωθούν.

Είναι μια διαφορετική χρονιά με πολλές δυσκολίες για τα σωματεία, την Ένωση, τους παράγοντες κατά κύριο λόγο ιδιαίτερα στα οικονομικά κάθε σωματείου, εύχομαι να βρεθεί λύση και βοήθεια έτσι ώστε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο κύριος αιμοδότης των επαγγελματικών κατηγοριών να κρατηθεί σε υψηλό επίπεδο και να είναι οικονομικά βιώσιμο.

Όσον αφορά την κλήρωση για την ομάδα μου τον Μαραθώνα καταφέραμε η ομάδα να είναι βιώσιμη να αγωνιστούμε στη Β κατηγορία κάνοντας μια νέα αρχή φτιάχνοντας τις βάσεις και το αύριο του σωματείου όλοι μαζί και μ' αυτό θα πορευτούμε. Όσο για το πρόγραμμα αυτό περνάει σε δεύτερη μοίρα για μας εμείς κοιτάμε ένα ένα τα παιχνίδια τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείου. Η ιστορία και το όνομα του Μαραθώνα είναι ευθύνη για όλους που το υπηρετούμε για αυτό σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί παίζοντας καλό ποδόσφαιρο".

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα