Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020

Δαφνές: Ανανέωσε με διπλό ρόλο ο Γιώργος Κοκοσάλης

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 17:38 Γράφτηκε από τον
Ανανέωσε με τις Δαφνές ο Γιώργος Κοκοσάλης Ανανέωσε με τις Δαφνές ο Γιώργος Κοκοσάλης

Ανανέωσε την συνεργασία του με τις Δαφνές για έναν ακόμη χρόνο ο Γιώργος Κοκοσάλης.

Ο «Κόκο», όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του θα συνεχίσει ωστόσο από διπλό πόστο, αφού εκτός από τον ρόλο του ποδοσφαιριστή θα είναι και προπονητής των ακαδημιών. Στις Δαφνές πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του, καθώς έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τους όλα τα χρόνια που υπηρετεί σαν πιστός στρατιώτης τον σύλλογο.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση των Δαφνών αναφέρει:

«Συνεχίζουμε τις ανανεώσεις με ένα ακόμη δικό μας παιδί, τον Γιώργο Κοκοσάλη. Εκτός του ότι και φέτος θα ανήκει στο roster του Α.Σ Δαφνών, ο Γιώργος σήμερα έδωσε τα χέρια με την Διοίκηση και για ένα ακόμη λόγο. Θα αναλάβει χρέη προπονητή της ακαδημίας των Δαφνών με υπεύθυνο της ακαδημίας τον προπονητή μας Φανουράκη Νίκο. Ο "Κόκο" έτσι όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του, έχει αποδείξει ότι αξίζει να θεωρείται μέλος της ομάδας των Δαφνών αφού επί σειρά ετών έχει στηρίξει την ομάδα μας και είναι πιστός στρατιώτης φέρνοντας σε πέρας ό,τι του έχει ζητηθεί!

Καλή επιτυχία και στη νέα σου προσπάθεια Γιώργο Κοκοσάλη!"

*Στην κεντρική φωτογραφία είναι ο πρόεδρος Γιακουμάκης Παναγιώτης με τον γενικό αρχηγό της ομάδας Περδικάκη Βαγγέλη, ανάμεσα τους ο Γιώργος Κοκοσάλης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ