Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021

Φ. Ποτηράκης: «Να δικαιώσω τους ανθρώπους της Παλιανής που με εμπιστεύτηκαν»

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 19:15 Γράφτηκε από τον
Ο Φραγκίσκος Ποτηράκης θα συνεχίσει να φοράει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια όποτε τον χρειάζεται η ομάδα. Ο Φραγκίσκος Ποτηράκης θα συνεχίσει να φοράει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια όποτε τον χρειάζεται η ομάδα.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη συνεργασία του με την Παλιανή, εμφανίζεται στις πρώτες του δηλώσεις στο Prismasport.gr, ο Φραγκίσκος Ποτηράκης.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα (διαβάστε εδώ) ο Φραγκίσκος Ποτηράκης είναι ο νέος προπονητής της Παλιανής, ενώ παράλληλα όποτε τον χρειαστεί η ομάδα θα φοράει και τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Μεταξύ άλλων τονίζει ότι είναι πολύ ικανοποιημένος, ευχαριστεί το Δ.Σ της Παλιανής για την εμπιστοσύνη και υπογραμμίζει ότι θα προσπαθήσει να τους δικαιώσει. Παράλληλα κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον προκάτοχο του, Τίμο Σταματάκη, ο οποίος όπως είπε άφησε πολύτιμο έργο και έβαλε τις βάσεις για τον επόμενο προπονητή.

Αναλυτικά η δήλωση του Φραγκίσκου Ποτηράκη:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Παλιανής για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου. Θα κάνω ότι μπορώ για να τους δικαιώσω . Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την εξέλιξη αυτή. Τα τελευταία χρόνια γίνεται πολύ καλή δουλειά στην Παλιανή και αυτό οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό και στον κύριο Τίμο Σταματάκη που έχει βάλει τις βάσεις για να συνεχίσουμε εμείς. Εκτός από προπονητής της ομάδας θα βοηθήσω και ως ποδοσφαιριστής όποτε αυτό χρειαστεί. Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search

Prisma Sport