Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

Βασίλης Κουβίδης: 30 χρόνια Τύλισος!

Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 18:35 Γράφτηκε από τον

Με 16 χρόνια ως ποδοσφαιριστής και ακόμα 14 ως πρόεδρος, ο Βασίλης Κουβίδης είναι η ζωντανή ιστορία της Τυλίσου.

Είναι ένας από τους μακροβιότερους προέδρους στην ιστορία του Ηρακλειώτικου ποδοσφαιρου και όλοι έχουν να λένε για το ήθος του και την αγάπη που έχει στην ομάδα του.

Στα 14 χρόνια όπου βρίσκεται στην προεδρία της ομάδας η Τύλισος έχει πανηγυρίσει 3 ανόδους, ενώ αγωνιζόταν για 7 χρόνια στην Α1 ΕΠΣΗ.

Την σεζόν 2007/08 η Τύλισος πήρε την άνοδο, από την Β ΕΠΣΗ στην Α ΕΠΣΗ.

Έπειτα ακολούθησε ένα στάδιο αναγέννησης, καθώς η ομάδα βρέθηκε και πάλι στην Β ΕΠΣΗ, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να επιστρέψει στην Α2 ως δευτεραθλήτρια, ενώ ακολούθησε η άνοδος στην Α1 ΕΠΣΗ, όταν και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Δύο χρόνια μετά, η Τύλισος μετά από δική του απόφαση αλλά και του συμβουλίου, "κατέβηκε" δύο κατηγορίες, ώστε να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά της περιοχής να αγωνιστούν.

Μάλιστα οι "πράσινοι" του Μιχάλη Ζουραράκη, ο οποίος παρέμεινε στην θέση του, τα πηγαίνουν εξαιρετικά στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ, όντας δεύτεροι.

Ο Βασίλης Κουβίδης χαίρει της εύνοιας όλου του τοπικού ποδοσφαίρου, από το οποίο έχει γνωρίσει και τον κολλητό του φίλο και πρόεδρο της Παλιανής, Δημήτρη Τυράκη, όπου μάλιστα τέθηκαν αντιμέτωποι φέτος.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)