Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Ο Αετός Ανωγείων... πετάει ψηλά και χαιρετάει την Κρήτη

Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2020 10:25 Γράφτηκε από τον
Πανηγυρικό στιγμιότυπο από τον αγώνα Αετός Ανωγείων - Τύλισος Πανηγυρικό στιγμιότυπο από τον αγώνα Αετός Ανωγείων - Τύλισος

Πορεία πρωταθλητισμού που κάνει ο Αετός Ανωγείων στο πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΗ και βρίσκεται σε απόσταση... "αναπνοής" από την 2η θέση που οδηγεί στην άνοδο.

Από τις 30 Νοεμβρίου του 2019 έχει να χάσει η ομάδα του Αετού όταν ηττήθηκε με 1-0 από τον πρωτοπόρο ΟΦΑΜ. Από εκείνο το ματς και έπειτα έχει δώσει 9 παιχνίδια με τους Ανωγειανούς να έχουν χτίσει ένα εξαιρετικό σερί 7 νικών και δυο ισοπαλιών. 

Όπως λέει και ο ύμνος της ομάδας που έχει τραγουδήσει ο Βασίλης Σκουλάς "Πετάς ψηλά και χαιρετάς την Κρήτη"... με τον Αετό να χαιρετάει όπως όλα δείχνουν φέτος την Α2 ΕΠΣΗ, την οποία "φλερτάρει" και θέλει του χρόνου να αγωνίζεται στην παραπάνω κατηγορία. 

Οι παίκτες του Μανώλη Γιακουμάκη έχουν κάνει πραγματικά μεγάλη προσπάθεια αυτούς τους μήνες και θέλουν να συνεχίσουν μέχρι το τέλος για να καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο της ανόδου για να χτίσουν επιπλέον κίνητρα τα επόμενα χρόνια στα πρωταθλήματα του Ηρακλείου.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport