Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

Ποσειδώνας: Έχασε την άνοδο για ένα κακό αποτέλεσμα

Σάββατο, 02 Μαΐου 2020 11:30 Γράφτηκε από τον
Ποσειδώνας Ποσειδώνας

Με την ολοκλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων ο Ποσειδώνας τερμάτισε στην 4η θέση της Β1 ΕΠΣΗ, χάνοντας την άνοδο για την Α2 για δύο πόντους.

Του Δημήτρη Γιγουρτσή

Καθ όλη τη φετινή χρονιά η ομάδα των Πατελών βρισκόταν στην προνομιούχο δυάδα της ανόδου. Άλλωστε αυτός ήταν και ο φετινός στόχος των «μπλε» από την αρχή της περιόδου.

Όλα έδειχναν να βαίνουν καλώς για τον Ποσειδώνα, που έδειχνε πως μαζί με άλλες τρεις ομάδες θα πάλευε για τα δύο εισιτήρια.

Ωστόσο το αποτέλεσμα που του στοίχισε ήρθε στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων. Ο Ποσειδώνας σε ένα φαινομενικά βατό παιχνίδι ηττήθηκε με 0-2 από τους Νέους Μινωικής και υποχώρησε από την 2η στην 4η θέση της κατάταξης.

Βέβαια με δύο αγωνιστικές να απέμεναν δεν ξέραμε τι θα μπορούσε να είχε συμβεί, αλλά τελικά με την οριστική ολοκλήρωση των κατηγοριών ο Ποσειδώνας τερμάτισε με 42 βαθμούς, δύο λιγότερους από τους Κουνάβους που πήραν την άνοδο και έναν λιγότερο από την 3η Ομόνοια.

Πλέον η ομάδα των ανατολικών προαστίων θα περιμένει τις εξελίξεις με την επικείμενη αναδιάρθρωση των κατηγοριών για να δει αν μπορεί να επωφεληθεί με άνοδο.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)