Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020

Κ. Γαλανός: «Τα παιδιά τα κατάφεραν παρά τις δυσκολίες»

Παρασκευή, 01 Μαΐου 2020 18:25 Γράφτηκε από τον
Κυριάκος Γαλανός Κυριάκος Γαλανός

Με την ολοκλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων ο Ηρακλής Νιπιδιτού κατάφερε να παραμείνει στη Β1 ΕΠΣΗ.

Για τη σπουδαία αυτή επιτυχία μίλησε στο Prismasport.gr μίλησε ο στυλοβάτης της ομάδας, προπονητής, Κ. Γαλανός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κυριάκος Γαλανός:

«Λοιπόν καταρχήν συγχαρητήρια στους παίκτες μου που παρόλα τα προβλήματά κατάφεραν να κοιτάξουν να παίξουν ποδόσφαιρο και μόνο αυτό. Ήταν μια χρονιά ξεχωριστή για μένα με πόλους καινούργιους παίχτες, κυρίως παιδιά, που δεν είχαν παίξει σε αυτήν την κατηγορία, παιδιά από ακαδημίες και όμως τα κατάφεραν μια χαρά. Δυστυχώς θα ήθελα η χρονιά να τελείωνε στους αγωνιστικούς χώρους και όχι έτσι όπως έγινε, όμως πρέπει πάνω από όλα η υγεία όλων μας.

Εύχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτό που περνάμε και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα. Και όσο αφορά για εμένα, ενώ πριν δύο μήνες σχεδίαζα την ομάδα για του χρόνου με όλους τους παίχτες να μένουν τώρα θα σας πω ότι είναι 50 50. Είναι κάποια πράματα που πρέπει να τα συζητήσουμε με τον καινούργιο πρόεδρο που θα έρθει. Ελπίζω.τα καλύτερα γιατί τα παιδιά αυτά αξίζουν να παίξουν μπάλα και πρέπει να τους δώσουμε την ευκαιρία και του χρόνου να αποδείξουν ότι δίκαια σωθήκαμε και θα σωνόμασταν αν παίζαμε τους αγώνες.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και εύχομαι υγεία ευτυχία και πολλές χαρές σε όλο τον κόσμο και ας ξεπεράσουμε γρήγορα αυτήν τη κακία στιγμή που περνάμε».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)