Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020

Δ. Τσέρος: «Ο κύκλος μου στον Ποσειδώνα έκλεισε, δεν υπήρχε κοινό σημείο επαφής με τη νέα διοίκηση»

Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 19:22 Γράφτηκε από τον

Του Δημήτρη Γιγουρτσή

Ο Ποσειδώνας αποτελεί παρελθόν για τον Δημήτρη Τσέρο, μιας και ο κύκλος του στην ομάδα έκλεισε όπως αναφέρει ο ίδιος σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο Prismasport.gr

Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην ομάδα των Πατελών (με 1,5 χρόνο διάλειμμα) ο Δημήτρης Τσέρος δεν είναι πλέον προπονητής του Ποσειδώνα. Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε στο Prismasport.gr πως από καιρό σκεφτόταν να αποχωρήσει, αλλά δεν θα μπορούσε να παρατήσει την ομάδα στη μέση της σεζόν.

Επιπρόσθετα  στα λεγόμενα του ο κ. Τσέρος ευχαριστεί όλους τους μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστές του για την εξαιρετική (τηρουμένων των αναλογιών) πορεία, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον πρώην πρόεδρο της ομάδας Αλέξανδρο Αλέκου. Σε αντίθεση με τη νέα διοίκηση με την οποία δεν υπήρχαν κοινά σημεία επαφής όπως σημειώνει. Τέλος ο Δ. Τσέρος μίλησε και για τον επόμενο βήμα του στην προπονητική.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο τέως προπονητής του Ποσειδώνα:

" Ο κύκλος μου στον Ποσειδώνα έκλεισε, μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας. Θέλω να ευχαριστήσω όσους ήταν κοντά μας όλη τη φετινή χρονιά και κυρίως τους ποδοσφαιριστές μας και τον πρώην πρόεδρο τον Αλέξη Αλέκου.

Η αποχώρηση από την ομάδα ήταν καιρό τώρα στο μυαλό μου, όμως δεν θα μπορούσα να αφήσω το καράβι ακυβέρνητο στη μέση της σεζόν. Την αποχώρηση μου την ανακοίνωσα στους παίκτες μου και την διοίκηση πριν το τελευταίο ματς της χρονιάς και όχι μετά όπως γράφτηκε.

Θεωρώ πως ήταν μία άκρως επιτυχημένη χρονιά τηρουμένων των αναλογιών και των άθλιων συνθηκών που επικρατούσαν. Φανταστείτε πολλές φορές δεν είχαμε αποδυτήρια και αλλάζαμε στον πάγκο!

Γενικά δεν είχαμε πολλά κοινά σημεία επαφής με τη νέα διοίκηση, ούτε στο ποδόσφαιρο, ούτε πουθενά. Παρόλα αυτά εγώ εύχομαι τα καλύτερα στα παιδιά και να ξαναφέρουν τον Ποσειδώνα εκεί που ανήκει, δηλαδή στις ψηλότερες κατηγορίες.

Σε προσωπικό επίπεδο έχω αρκετές προτάσεις από ομάδες και μάλιστα ανώτερων κατηγοριών. Ωστόσο ακόμα είναι νωρίς, πάντως του χρόνου θα είμαι σε πάγκο γιατί είναι κάτι που μου αρέσει και αγαπάω.

Καλό Πάσχα και καλό Καλοκαίρι σε όλους!".

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ