Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020

Στέλιος Λαδουκάκης... Το έργο του στον Μοχό και το όνειρο τίτλου και ανόδου

Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 20:33 Γράφτηκε από τον
Στέλιος Λαδουκάκης Στέλιος Λαδουκάκης

Ο Στέλιος Λαδουκάκης έχει συμπληρώσει μία πενταετία που βρίσκεται στην ομάδα του Μοχού την οποία έχει υπηρετήσει τόσο ως ποδοσφαιριστής (κρέμασε τα παπούτσια του το 2017-18) και τα τελευταία δυο χρόνια ως παράγοντας, όπου είναι μάλιστα πλέον πρόεδρος.

Ο Λαδουκάκης παρότι δεν έχει καταγωγή από την περιοχή (είναι όμως η γυναίκα του Άννα Τυράκη), έχει αγαπήσει τόσο το χωριό όσο και την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Σε αυτά πέντε χρόνια οι γηπεδικές εγκαταστάσεις της ομάδας έχουν βελτιωθεί σημαντικά με το γήπεδο να αποτελεί στολίδι για την ευρύτερη περιοχή, ενώ υπάρχει πλάνο να αλλαχθεί ο πλαστικός χλοοτάπητας.

Στον Μοχό ποντάρουν στην οργάνωση και δουλεύουν σε πρότυπα ομάδων της Α1 ΕΠΣΗ και για αυτό έχουν καταφέρει να διαθέτουν έναν προπονητή αυτού του επιπέδου όπως είναι ο Γιώργος Ποντίκαλης, όπως και αρκετούς έμπειρους παίκτες με παραστάσεις παραπάνω κατηγοριών.

Η ομάδα έχει στόχο όχι απλώς την άνοδο αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος (έχει να πάρει πρωτάθλημα από το 2006-07), έναν στόχο στον οποίο βρίσκονται πολύ κοντά δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε της Β1 ΕΠΣΗ.

Το μεγαλύτερο κέρδος όμως είναι ότι αυτή η ομάδα βασίζεται σε δικά της παιδιά, σε παιδιά των ακαδημιών της και παίκτες που είναι από τον Μοχό και με αυτούς να είναι βασικά στελέχη έχει καταφέρει φέτος να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.

Σε όλα τα παραπάνω έχει μεγάλη συμβολή ο Στέλιος Λαδουκάκης, ο οποίος ασχολείται με την ομάδα από το πρωί μέχρι το βράδυ με στόχο την βελτίωση και την ανάδειξη της.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ