Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

Σε απόγνωση ο Ποσειδώνας: Έμεινε ξανά άστεγος | «Είμαστε μία ομάδα δίχως αύριο»

Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 21:00 Γράφτηκε από τον

Πάνω που ο Ποσειδώνας είχε βρει μία σταθερότητα διοικητικά και αγωνιστικά ήρθε αυτή η καταστροφή στο γήπεδο της ΑΕΚ που τον φιλοξενεί για να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Επί χρόνια ο Ποσειδώνας περιπλανιέται από γήπεδο σε γήπεδο στο Ηράκλειο χωρίς να έχει μία σταθερή στέγη. Πάνω που πήγαινε να φτιάξει μία έγινε η γνωστή ιστορία με το Ικάριο...

Για τη φετινή σεζόν αγωνίζονταν και έκανε προπονήσεις στο γήπεδο της ΑΕΚ στον Καρτερό. Η σημερινή βιβλική καταστροφή επηρέασε άμεσα και την ομάδα των Πατελών που από το πουθενά έμεινε ξανά "άστεγη".

Ο Ποσειδώνας μέσω ανακοίνωσης εκφράζει την απογοήτευση του για αυτήν την εξέλιξη, ενώ δείχνει και την δική του ¨κραυγή αγωνίας" για το μέλλον του συλλόγου που φαντάζει δυσοίωνο μετά την καταστροφή.

Παράλληλα έγινε γνωστό πως καταστράφηκε όλο το υλικό που είχε στο γήπεδο η ομάδα των Ανατολικών Προαστίων.

Οι "μπλέ" θέτουν τις τοπικές αρχές προ των ευθυνών τους ζητώντας να φτιαχτεί το Ικάριο, ώστε ο Ποσειδώνας να έχει επιτέλους το σπίτι που αρμόζει στην μακρά ιστορία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ποσειδώνα:

Στο έλεος το καιρικών συνθηκών και την καταστροφή του γηπέδου της ομάδος που μας φιλοξενούσε την φετινή χρονιά,της ΑΕΚατσαμπά είμαστε και εμείς. Είμαστε στεναχωρημένοι για την καταστροφή του γηπέδου και για την ομάδα που μας φιλοξενεί. Τα λόγια είναι περιττά ευχόμαστε στην ΑΕΚκατσαμπά γρήγορα να επιστρέψει στο γήπεδο της..

Η καταστροφή είναι ανυπολόγιστη και μαζί με την ΑΕΚ, την Τριτωνία που έκανε εκεί μόνο προπόνηση και εμάς που το είχαμε έδρα και προπονητικό κέντρο, τώρα θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε για το μέλλον της ομάδος μας. Δυστυχώς το Ικάριο είναι στο έλεος τον ρομά και του Δήμου.

Θέλουμε να γυρίσουμε πίσω αλλά δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να φτιάξουμε μόνοι μας τα αποδυτήρια εκεί. Πραγματικά είμαστε απογοητευμένοι όλοι στην διοίκηση και μαζί μας όλοι οι ποδοσφαιριστές που μας ρωτάνε τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Πραγματικά είμαστε σε αδιέξοδο.

Φέτος κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια να βγει η ομάδα από τον βάλτο που ήταν τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς όμως μετά αυτό το συμβάν και με ζημιές καθώς είχαμε όλο μας το υλικό στο γήπεδο δεν ξέρουμε πως θα αντεπεξέλθουμε σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε. Ελπίζω να δείξουν όλοι έμπρακτα την αλληλεγγύη στην ΑΕΚατσαμπά και στον Ποσειδώνα... Ζητάμε να φτιαχτεί το Ικάριο. Ένα στολίδι που μόνο οι ρομά το χαίρονται... Καλούμε τον Δήμο και την περιφέρεια να σταθούν στο ύψος τον περιστάσεων και να δώσουν μια οριστική λύση στο πρόβλημα της ομάδος μας.

Το μέλλον είναι δύσκολο και εάν δεν βοηθήσουν νομίζω ότι θα είμαστε μια ομάδα δίχως αύριο..

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)