Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020

Καυστική ανακοίνωση Ποσειδώνα: «Παραχωρούμε το Ικάριο, αλλά οι ομάδες να δείχνουν σεβασμό»

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 10:56 Γράφτηκε από την

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στις τάξεις του Ποσειδώνα η απόφαση του Πόρου να χρησιμοποιήσει για τη χθεσινή 19/9 προπόνηση και για τον αγιασμό το Ικάριο γήπεδο. Όπως υποστηρίζουν οι ιθύνοντες της ομάδας των Ανατολικών Προαστίων το Δ.Σ του Πόρου δεν ενημέρωσε και δεν υπήρξε καμία συνεννόηση, όπως όφειλαν και όπως πράττουν όλες οι ομάδες για να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο.

Το Δ.Σ του Ποσειδώνα με ανακοίνωση του τονίζει ότι προτίθεται να βοηθήσει όλες τις ομάδες που έχουν πρόβλημα με το γήπεδο τους, αλλά αυτές θα πρέπει να δείχνουν σεβασμό στον ιστορικό σύλλογο, όπως έχουν δείξει ο Ηρόδοτος και ο Εργοτέλης. Επίσης επισημαίνουν ότι το Ικάριο του χρόνου θα είναι ένα έτοιμο γήπεδο και θα είναι το γήπεδο του ιστορικού συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Δ.Σ του Ποσειδώνα:

«Η ομάδα μας προπονείται στο γήπεδο της ΑΕΚ γιατί ετοιμάζουμε το Ικάριο για την νέα χρονιά. Στο γήπεδο γίνονται έργα για να ετοιμαστεί για την νέα σεζόν. Κάποιες ομάδες που έχουν θέματα μερικές φορές με το γήπεδο τους μας ενημερώνουν και κάνουν κάποιες προπονήσεις εκεί.
Είμαστε μια ομάδα με ιστορία και μετά από τόσα χρόνια η ομάδα θα έχει έδρα το Ικάριο. Φυσικά θα βοηθήσουμε κάποιες ομάδες που έχουν πρόβλημα με το γήπεδο τους ,υπάρχει εξωστρέφεια από την ομάδα μας αλλά πάντα με συνεννόηση. Όπως οι ιστορικές ομάδες της πόλης μας ο Εργοτέλης και ο Ηρόδοτος που όταν έχουν θέμα έρχονται σε επαφή μαζί μας και κάνουν προπονήσεις.
Δείχνουν με αυτό τον τρόπο και τον σεβασμό απέναντι στον ιστορικό σύλλογο τον Ανατολικών Προαστίων τον Ποσειδώνα. Δίνουμε το γήπεδο και στον Πόρο, αλλά μόνο για τα μικρά παιδιά και δεν είχαμε ενημέρωση για τη μεγάλη ομάδα.
Το Ικάριο του χρόνου θα είναι ένα ενεργό γήπεδο και θα είναι το γήπεδο μας».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)