Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020

Φασουλάς στο prismasport.gr: «Πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α1 ΕΠΣΗ η Χερσόνησος»

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020 15:10 Γράφτηκε από τον
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ

Την Πέμπτη (21/05/2020) πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Διοίκησης της Χερσονήσου, όπου έγινε ο απολογισμός της σεζόν που πέρασε, η οποία βρήκε την ομάδα να κατακτά το πρωτάθλημα στην Α2 ΕΠΣΗ και την άνοδο στην μεγάλη τοπική κατηγορία του Ηρακλείου (Α1 ΕΠΣΗ).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του prismasport.gr η Διοίκηση της ομάδας του λιμανιού έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του Άγγελου Βαρδάκη στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, ενώ όπως τόνισε ο πρόεδρος της Χερσονήσου Γιώργος Φασουλάς σε αποκλειστικές δηλώσεις στην ιστοσελίδας μας, «η Χερσόνησος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ».

Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτηση του κ. Φασουλά στο prismasport.gr:

«Παρά τις δυσκολίες που είχε η ομάδα, δεν είχαμε την κάλυψη πολλών παικτών, δεν υπήρχε βάθος δηλαδή στο ρόστερ ωστόσο υπήρχε ομόνοια στην ομάδα, κάναμε σωστά τις προπονήσεις, υπήρχε καλό κλίμα το οποίο θέλουμε να διατηρήσουμε και τη νέα σεζόν.

Στόχος μας για τη νέα περίοδο είναι να χτίσουμε τις βάσεις μέσω των ακαδημιών μας για να γίνει αυτοσυντηρούμενη η ομάδα για τα επόμενα χρόνια και οι υποδομές μας να οργανωθούν έτσι ώστε να αποτελούν πρότυπο στην πόλη του Ηρακλείου.

Η Χερσόνησος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α1 ΕΠΣΗ. Θα κοιτάξουμε να συνδυάσουμε μία ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και με νέα σε ηλικία παιδιά. Συζητάμε να αποκτήσουμε τρεις παίκτες από την θυγατρική μας ομάδα τον Θρίαμβο Αναλήψεως, αν και ακόμα δεν έχουμε καταλήξει στα πρόσωπα. Προτεραιότητα μας είναι να δυναμώσουμε το Δ.Σ. του συλλόγου, έτσι ώστε να μπουν νέα άτομα με όρεξη και να αναλάβουν άμεσα δράση».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)