Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020

O απολογισμός του Απ. Παπακώστα για το 2019 και οι ευχές του για το νέο έτος

Τετάρτη, 01 Ιανουαρίου 2020 12:59 Γράφτηκε από τον

Διαβάστε τον απολογισμό του Απόστολου Παπακώστα στο Prismasport.gr.

O Aπόστολος Παπακώστας με αφορμή το τέλος του έτους και την αρχή του 2020, έκανε τον απολογισμό για την χρονιά που πέρασε στον Ρούβα, η οποία όπως είπε είναι η συνέχεια μία διαδικασίας που έχει χαράξει η διοίκηση από την αρχή της επανίδρυσης της ιστορικής ομάδας της Γέργερης.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για την διοίκηση, για την τέταρτη όπως χαρακτηριστικά είπε τιμητική θέση της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, έκανε λόγο για μουδιασμένο ξεκίνημα της φετινής η όποία όπως φαίνεται έχει μπει στον δρόμο της, ενώ δεν ξέχασε να στείλει τις ευχές του για Καλή Χρονιά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον απολογισμό του ο Απόστολος Παπακώστας:

«Το 2019 ήταν μία χρονιά που μας βρήκε σε συνέχεια, μιας διαδικασίας που έχει χαράξει η διοίκηση του συλλόγου μας, από την αρχή της επανίδρυσης της ομάδας.

Το τέλος της προηγούμενης χρονιάς μας έφερε ψηλότερα στην βαθμολογία από ότι την προηγούμενη και η τέταρτη θέση ήταν αρκετά τιμητική. Στην νέα σεζόν που διανύουμε, παρόλο που είχαμε μουδιασμένο ξεκίνημα, νομίζω ότι έχουμε βρει έναν σχετικά καλό ρυθμό και νομίζω ότι η συνέχεια μας και μετά την διακοπή, θα είναι ανάλογη, με διάθεση απ όλους μας να είναι καλύτερη.

Η διοίκηση είναι δίπλα μας, το ροστερ είναι πολύ καλό και με την διάθεση για δουλειά και αυτοβελτίωση από όλους, θα έχουμε πάλι ένα καλό αποτέλεσμα.

Καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία, ευτυχία και Ειρήνη!!!»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)