Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020

Απ. Παπακώστας: «Κάντε το, όπως ο Νικολάρας»

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 13:16 Γράφτηκε από τον

 Ο Ρούβας δεν ξεκίνησε πολύ καλά το πρωτάθλημα παίρνοντας στα τελευταία λεπτά του αγώνα την ισοπαλία κόντρα στο Μεταξοχώρι.

Ο Απόστολος Παπακώστας δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλο του τονίζοντας πως η ομάδα του δεν εντυπωσίασε καθόλου με την εμφάνιση κόντρα σε ένα αντίπαλο ο οποίος ήταν καλύτερος σε όλη την αναμέτρηση.

Ο νεαρός προπονητής δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του στο Μεταξοχώρι ενόψει της συνέχειας ενώ έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Στέφανο Νικολάρα ο οποίος έδειξε την θέληση του να επιστρέψει σε πολύ καλή κατάσταση και πρέπει να αποτελεί παράδειγμα για κάθε ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Απ. Παπακώστα στο prismasport.gr:

"Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με μια πολύ κακή εμφάνιση, οι αντίπαλοι μας ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και πήραμε ένα πόντο που ουσιαστικά δεν τον δικαιούμασταν. Παρ'ολα αυτά είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά τα οποία πάλεψαν για να κερδίσουμε αυτόν τον πόντο.

Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στο Μεταξοχώρι στην συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και να αναφερθώ σε έναν πάικτη της ομάδας.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον παίκτη του Μεταξοχωρίου, Στέφανο Νικολάρα γιατί είναι ένα παιδί που έκανε τεράστια προσπάθεια να επιστρέψει σε πολύ κατάσταση και σήμερα ήταν ο καλύτερος πάικτης του γηπέδου, αποτελεί παράδειγμα για την θέληση που πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής για να παίξει ποδόσφαιρο."

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)