Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

«Καταπέλτης» ο Α. Χαιρέτης στο prismasport.gr «Δεν θα σας κάνω το χατίρι να κατεβάσω την ομάδα»

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 13:05 Γράφτηκε από τον

Στο «χείλος» του γκρεμού η ομάδα του Μεταξοχωρίου!

Ο Ανδρέας Χαιρέτης ασχολείτε από το 2005 (15 χρόνια) Διοικητικά στον ΑΟ Μεταξοχωρίου, αλλά όπως φαίνεται ο κύκλος του στην ομάδα ολοκληρώθηκε καθώς δεν υπάρχει στήριξη και ενδιαφέρον από κανένα άλλο παρότι η ομάδα πέτυχε μία ιστορική άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ. 

Ο Ανδρέας Χαιρέτης ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν πρόεδρος της ομάδας με προσωπική του δήλωση στο prismasport.gr ξεκαθάρισε πως από την στιγμή που δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κανένα να αναλάβει ευθύνες και να στηρίξει την ομάδα Διοικητικά, δεν θα το κάνει ούτε ο ίδιος, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν θα σας κάνω το χατίρι να κατέβει η ομάδα»

Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτηση του:

«Βρίσκομαι 15 χρόνια στην ομάδα του χωριού μου. Προσέφερα πολλά, παρότι μπορεί να έκανα λάθη αλλά έκανα και σωστά. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα κρατήθηκε ζωντανή όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησης μου. Δεν είναι δική μου ευθύνη που δεν θα συμμετέχει ο ΑΟ Μεταξοχωρίου την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα. Όλοι νομίζουν πως δεν θα παρατήσω το καράβι και αφήνουν υπονοούμενα πως θα βρω εγώ τον τρόπο για να κατεβάσω την ομάδα.

Όχι δεν θα σας κάνω το χατίρι να κατέβει η ομάδα. Η αιτία είναι πως όλοι σας είστε αμέτοχοι και εννοώ τους πάντες. Δεν θα κάτσω να αναφέρω ονόματα γιατί δεν θέλω. Θα μπορούσα άνετα να την κατεβάσω την ομάδα στην Α2 ΕΠΣΗ ή στην Β’ κατηγορία αλλά δεν θα γίνει το χατίρι αυτό για κανένα λόγο.

Όπως έκανα κάθε χρόνο, έμπαινα μπροστά και η ομάδα συμμετείχε κανονικά και με αξιοπρέπεια, έτσι θα γινότανε και φέτος αλλά δεν γίνεται πάντα να την πληρώνει ένας και οι άλλοι να κάθονται απέναντι και να γελάνε.

Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια, η οποία μπορεί να πληγώνει αλλά έτσι είναι τα πράγματα και να είστε σίγουροι πως θα περάσω πιο ωραία χρονιά και ήσυχη από άλλες σεζόν που αγχωνόμουν για το πως θα ολοκληρωθεί.

Ακόμη και αν βρεθούν κάποια άτομα αξιόλογα να φτιάχναμε ένα καλό συμβούλιο αλλά να μην είχα καμία θέση, μόνο απλό μέλος, θα έβαζα ένα καλό ποσό και θα έφερνα στην ομάδα όλες τις χορηγίες που επηρεάζω.

Αν μπορείτε και θέλετε, ξέρετε που βρίσκομαι και το καλό είναι κάποιοι τοπικοί φορείς αν θέλουν να κάτσουν να ασχοληθούν λίγο και να μην μας θυμούνται μόνο όταν τους συμφέρει.

Το μόνο που μπορώ φέτος να προσφέρω είναι να κρατήσω την ακαδημία της ομάδας ζωντανή, όπου έχουμε ικανοποιητική παρουσία παιδιών, με τα οποία μετά από κάποια χρόνια θα επιστρέψει η ομάδα.

Αν ωστόσο, που το ελπίζω, δεν έχει βρεθεί κάποια άλλη λύση θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες και προπονητές που πέρασαν από την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν, όλα τα Διοικητικά συμβούλια και τους χορηγούς. Μπορεί κάποιες φορές να στεναχώρησα κάποιους αλλά ποτέ δεν έγινε επίτηδες και πάντα ήταν για το συμφέρον της ομάδας του Μεταξοχωρίου.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλα τα αντίπαλα σωματεία που πάντα είχαμε μία καλή σχέση με όλους τους παράγοντες. Το μόνο που έκανα από το ποδόσφαιρο είναι πολλούς και καλούς φίλους που θα μείνουν για μία ζωή. Ευχαριστώ επίσης την Περιφέρεια Κρήτης που πάντα ήταν δίπλα στην ομάδα μας. Καλή συνέχεια και καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες και καλή υπομονή στους παράγοντες που πάντα είναι μόνοι… με όλη τη σημασία της λέξεως. Το μόνο που μπορώ να κάνω για την μεγάλη ομάδα είναι να την δηλώσω συμμετοχή στην Α1 ΕΠΣΗ και να μην κατέβουμε, έτσι ώστε να μην υποβιβαστεί στο Γ’ τοπικό. Εις το επανιδείν».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search