Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020

Νίκος Μανιώρος: Ο νέος είναι ωραίος...

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 10:41 Γράφτηκε από τον

Εάν γνωρίζεις τις δυσκολίες του τοπικού ποδοσφαίρου, δεν μπορείς να μην δώσεις ένα μεγάλο μπράβο στον Νίκο Μανιώρο, γι'αυτά που έχει καταφέρει στα τρία περίπου χρόνια της προπονητικής του καριέρας.

Μεσούσης της σεζόν 2017/18 και στην τελευταία καλή χρονιά του Ηρακλή Νιπιδιτού, ανέλαβε την ομάδα και στο τέλος αυτής κατάφερε να την αφήσει στην 5η θέση, πριν ξεκινήσει ο αγωνιστικός και διοικητικός κατήφορος της ομάδας του Νιπιδιτού.

Την επόμενη χρονιά αποφάσισε να βοηθήσει την ομάδα του χωριού του, το Μεταξοχώρι να επιστρέψει, εκεί που ανήκει, στις δύο μεγαλύτερες τη τάξει κατηγορίες της ΕΠΣΗ και τα κατάφερε ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Το Μεταξοχώρι στο τέλος της σεζόν 2018/19 βρέθηκε στην πρώτη θέση, όντας αήττητο, μία θέση από την οποία δεν ξεκόλλησε ποτέ.

Στην επιστροφή του στην Α2 ΕΠΣΗ, ο Νίκος Μανιώρος πήρε την απόφαση να αφήσει για λίγο την προπονητική και να βοηθήσει την ομάδα από άλλο πόστο.

Την θέση του για μόλις λίγες εβδομάδες πήρε ο Ανδρέας Μπέρκης, για τον οποίο δεν είχε "φύγει" το μικρόβιο του ποδοσφαιριστή και επέστρεψε στην ενεργό δράση.

Ο κόουτς Μανιώρος ήταν εκείνος που ανέλαβε και πάλι την ομάδα και πέρα τα πρώτα κακά αποτελέσματα, όπου η τύχη είχε γυρίσει πίσω την πλάτη της στο Μεταξοχώρι, διανύει μία εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ, με τους "ασπρόμαυρους" να βρίσκονται στην 4η θέση που οδηγεί στην άνοδο, όντας η ομάδα που έχει σπάσει το αήττητο της Χερσονήσου.

Για όλους του παραπάνω λόγους η πορεία του Νίκου Μανιώρου έως τώρα θεωρείται εντυπωσιακή.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Search