Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020

Ν. Μανιώρος: «Οι αναγκαστικές αλλαγές μας χάλασαν τον ρυθμό»

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 18:45 Γράφτηκε από τον

Το Μεταξοχώρι GT Security Control αναδείχθηκε ισόπαλο με 2-2 στην έδρα της Βόνης, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να πάρει και το τρίποντο αν δεν ισοφαρίζονταν προς το τέλος του αγώνα.

Του Δημήτρη Γιγουρτσή

Σε τοποθέτηση του στο Prismasport.gr ο προπονητής του Μεταξοχωρίου, Νίκος Μανιώρος τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να φύγει με το τρίποντο από τις Αγίες Παρασκιές, αλλά οι αναγκαστικές αλλαγές που επιβλήθηκε να κάνει χάλασαν τη χημεία του συνόλου του και έτσι ήρθε η ισοπαλία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός τεχνικός:

" Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Σίγουρα δεν έγινε και το πιο όμορφο παιχνίδι, αλλά πιο πολύ ένας αγώνας δύναμης. Στα πρώτα 25 λεπτά δεν μπήκαμε τόσα καλά για αυτό ο αντίπαλος προηγήθηκε. Μετά ισορροπήσαμε και ήμασταν ανώτεροι και έτσι ισοφαρίσαμε και μπήκαμε μπροστά.

Από κει και πέρα μας κόστισαν οι αναγκαστικές αλλαγές γιατί μας αποσυντόνισαν και χάσαμε τον ρυθμό μας. Βέβαια θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει αν δεν έμπαινε το δεύτερο γκολ της Βόνης με λίγη τύχη. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε με στόχο να βελτιωθούμε και να είμαστε ακόμα καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια.

Ευχαριστούμε τη Βόνη για τη φιλοξενία".

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search