Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτοί είναι οι δυο ομίλοι της Α2 ΕΠΣΗ

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 11:27 Γράφτηκε από τον

Ανακοινώθηκαν οι δυο ομίλοι της Α2 ΕΠΣΗ οι οποίοι χωρίζονται με γεωγραφικά κριτήρια.

Κάθε όμιλος αποτελείται από 12 ομάδες, ενώ το πρωτάθλημα θα γίνει με δυο γύρους, συνολικά 22 αγωνιστικών. Οι ομάδες που θα κατακτήσουν την 1η θέση στον 1ο και τον 2ο όμιλο προβιβάζονται απευθείας στην Α1 ΕΠΣΗ, ενώ οι 2οι από κάθε όμιλο θα παίξουν αγώνα μπαράζ για την 3η θέση που θα οδηγήσει στην παραπάνω κατηγορία.

Οι δυο τελευταίοι από κάθε όμιλο (11ος και 12ος) υποβιβάζονται, ενώ όπως στην περίπτωση της Α1 ΕΠΣΗ η οποία επηρεάζεται από τον Κρητικό όμιλο της Γ' Εθνικής (αν υποβιβαστεί δηλαδή ομάδα μία ομάδα του Ηρακλείου - πέφτει μία ακόμα ομάδα από την Α1), έτσι αντιστοίχως θα επηρεαστεί και η Α2 ΕΠΣΗ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συμμετέχουν 24 ομάδες οι οποίες χωρίζονται με γεωγραφικά κριτήρια σε δύο ομίλους των 12 ομάδων και θα έχουν την παρακάτω μορφή:

1ος Όμιλος
ΜΟΧΟΣ
ΔΩΡΙΕΑΣ
ΓΟΥΒΕΣ
ΚΟΥΝΑΒΟΙ
ΓΙΟΥΧΤΑΣ 2020
ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ
ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ
ΔΙΑΣ
ΛΙΝΤΟ

2ος Όμιλος
ΦΑΙΣΤΟΣ
ΑΣΗΜΙ
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ
ΡΟΥΒΑΣ
ΑΣΙΤΕΣ
ΡΑΥΚΟΣ
ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΥΛΙΣΟΣ
ΟΦΑΜ
ΕΓΟΗ
ΔΕΙΛΙΝΑ

Κάθε όμιλος θα διεξαχθεί σε δύο γύρους (σύνολο αγωνιστικών ημερών 22 για κάθε όμιλο).

Οι δύο ομάδες που θα τερματίσουν στην 1η θέση κάθε ομίλου θα ανέλθουν απευθείας στην Α1 Κατηγορία. Οι δύο ομάδες που θα τερματίσουν στην 2η θέση κάθε ομίλου θα αγωνιστούν σε αγώνα μπαράζ ανόδου και ο νικητής θα ανέλθει στην Α1 Κατηγορία.

Από την Α2 Κατηγορία θα υποβιβαστούν στην Β’ Κατηγορία οι ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο τελευταίες θέσεις (11η-12η) κάθε ομίλου.

Στην περίπτωση που υποβιβαστούν ομάδες από την Γ’ Εθνική, τότε αντίστοιχα θα υποβιβαστεί από την Α2 Κατηγορία στην Β’ Κατηγορία ανάλογος αριθμός ομάδων (ίσως να διεξαχθούν και αγώνες μπαράζ παραμονής μεταξύ ομάδων των δύο ομίλων).

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Χάρης Σκανδάλης

Τελευταία άρθρα από τον/την Χάρης Σκανδάλης

Σχετικά Άρθρα