Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Ορίστηκε η τετράδα των αρχηγών στον Ο.Φ.Α.Μ.

Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 10:25 Γράφτηκε από τον

Η επίπονη περίοδος της προετοιμασίας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς για τον ΟΦΑΜ

Με την ίδια όμως όρεξη και αισιοδοξία που υπάρχει από την πρώτη μέρα, ενώ το Σαββατοκύριακο οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το πρώτο τους ρεπό.

Εντωμεταξύ ορίστηκε η τετράδα των αρχηγών για τη νέα περίοδο, η οποία αποτελείται από τους, Στέλιο Σκουλούδη, Ανδρέα Αεράκη, Κωνσταντίνο Φραγκουλάκη και Μιχάλη Καρακωνσταντάκη.

Τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι εκτός από το ταλέντο τους, διακρίνονται για το ήθος και την ισχυρή τους προσωπικότητα, στοιχεία ικανά για να σηκώσουν το ειδικό βάρος και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και στις υποχρεώσεις που έχει ο αρχηγός του Ο.Φ.Α.Μ.

Με αφορμή τον ορισμό των αρχηγών, η ομάδα του Ο.Φ.Α.Μ. θέλησε να ευχαριστήσει από καρδιάς, όλους τους ποδοσφαιριστές που είναι μαζί της από την αρχή από την Γ' ΕΠΣΗ και τα υπόλοιπα παιδιά που ήρθαν αργότερα ή έρχονται ακόμα στην οικογένεια του Ο.Φ.Α.Μ. και συνεχίζουν μαζί αυτό το όμορφο ταξίδι, αλλά και τα παιδιά που αποχώρησαν από το σωματείο λόγω σπουδών ή άλλων υποχρεώσεων.

Τους ευχαριστούν ολόψυχα για τη διάθεση, την αγάπη και το πάθος που έχουν δείξει για την ομάδα.

Παιδιά με ταλέντο, που παραμέρισαν τις όποιες προσωπικές φιλοδοξίες και συντάσσονται πλήρως με τη φιλοσοφία του Ο.Φ.Α.Μ., για το πως βλέπουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από τη δική τους ρομαντική σκοπιά.

Χωρίς αυτή την ομάδα ανθρώπων δεν θα είχαν καταφέρει τίποτα, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και στο κοινωνικό πρόσωπο που έχει δείξει ο Ο.Φ.Α.Μ. όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος θέλησαν να ευχηθούν σε όλους να είναι καλά και υγιείς και να ξέρετε ότι η διοίκηση, ο κόσμος μας αλλά κυρίως η Ιστορία του Ο.Φ.Α.Μ. δεν θα ξεχάσει ποτέ την προσφορά σας στο Σύλλογο.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)