Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Αντώνης Λεκάκης: «Με σκληρή δουλειά για μια καλή πορεία, ο ΟΦΑΜ έχει τις βάσεις»

Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020 10:01 Γράφτηκε από τον
Ο προπονητής του ΟΦΑΜ, Αντώνης Λεκάκης. Ο προπονητής του ΟΦΑΜ, Αντώνης Λεκάκης.

Ο ΟΦΑΜ πάτησε γήπεδο και ξεκίνησε τη δουλειά ενόψει του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ του Prismasport.gr).

Ο προπονητής, Αντώνης Λεκάκης μίλησε στο Prismasport.gr για την προετοιμασία και τη νέα χρονιά. Ο έμπειρος τεχνικός τονίζει μεταξύ άλλων ότι με σκληρή δουλειά και διάθεση για καλό ποδόσφαιρο θα δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο, το οποίο θα κάνει αισθητή την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Ο ΟΦΑΜ ως νεοφώτιστος δεν φοβάται την νέα κατηγορία, καθώς έχει τις βάσεις από τα προηγούμενα χρόνια:

«Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Μια νέα κατηγορία για την ομάδα μας, η οποία δεν μας φοβίζει, καθώς έχουν μπει από τα προηγούμενα χρόνια οι βάσεις. Με τις κατάλληλες προσθήκες Θα συνεχίσουμε και εμείς τη δουλειά που ξεκίνησαν οι προκάτοχοι μας με στόχο να δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα που θα παίξει καλό ποδόσφαιρο και θα είναι ανταγωνιστική. Μια καλή ανοδική πορεία και ότι καλό προκύψει δηλαδή η άνοδος θα το δεχτούμε με χαρά.», τόνισε

Είναι υποχρέωση, σύμφωνα με τον Αντώνη Λεκάκη να συνεχιστεί η δουλειά και στις μικρές ηλικίες:

«Θα ακολουθήσουμε τη φιλοσοφία του συλλόγου να αξιοποιήσουμε παίκτες από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας και να αναδείξουμε νέα ταλέντα. Η αρχή έγινε με τον δανεισμό του τερματοφύλακα, Σταύρου Αποστολάκη στον Πόρο, γεγονός που δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις νεαρές ηλικίες. Είναι υποχρέωση μας να δώσουμε συνέχεια»., υπογράμμισε.

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport