Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Τύλισος: «Είμαστε δίπλα στον Ρωμανό, σεβασμός στον ερασιτέχνη παράγοντα»

Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 17:00 Γράφτηκε από την
Αθλητικός Όμιλος Τυλίσου. Αθλητικός Όμιλος Τυλίσου.

Με ανακοίνωση ο πρόεδρος Βασίλης Κουβίδης και το Δ.Σ της Τυλίσου τάσσονται στο πλευρό του Ρωμανού και όλων των ομάδων του Δήμου Χερσονήσου.

Το σοβαρό θέμα που προέκυψε είναι γνωστό, με τον Δήμο να έχει θέσει σε δημόσια διαβούλευση τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων ζητώντας από τα σωματεία, ενοίκιο, ποσοστά από τις χορηγίες και τα εισιτήρια.

Στην ανακοίνωση τονίζεται η επιτακτική ανάγκη στήριξης των ερασιτεχνικών σωματείων και ο σεβασμός που απαιτείται προς τους παράγοντες, οι οποίοι δίνουν και την ψυχή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος , Βασίλης Κουβίδης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Τυλίσου είμαστε δίπλα στον Ρωμανό και στα σωματεία του Δήμου Χερσονήσου. Βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση σε μια εποχή που ο ερασιτεχνικός αθλητισμός χρειάζεται στήριξη για να επιβιώσει.

Δυστυχώς με τα σχέδια του Δήμου Χερσονήσου οι σύλλογοι καλούνται να πληρώνουν ενοίκιο και ποσοστά από τις χορηγίες και τα εισιτήρια, ενώ δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν έσοδα.

Τα ερασιτεχνικά σωματεία χρειάζονται στήριξη και όχι απαιτήσεις, οι οποίες θα τα σπρώξουν στον γκρεμό. Και επιτέλους θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός στον παράγοντα, ο οποίος δίνει και την ψυχή του για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)