Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Έγινε η πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς για τα Δειλινά (photos)

Κυριακή, 02 Αυγούστου 2020 15:30 Γράφτηκε από τον
Έγινε η πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς για τα Δειλινά Έγινε η πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς για τα Δειλινά

Το Σάββατο 1 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της νέας χρονιάς για τα Δειλινά.

Οι πράσινοι ξεκινάνε με πολλές φιλοδοξίες σε μια σεζόν που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Στην πρώτη συνάντηση αρχικά ο πρόεδρος Βαγγέλης Κεφαλούκος καλωσόρισε όλους τους παίκτες και την διοίκηση ενώ παρουσίασε ένα προς ένα τα νέα παιδιά που αποκτήθηκαν, καθώς και τα νέα πρόσωπα του ΔΣ.

Ακολούθως το λόγο πήραν οι γενικοί αρχηγοί Ανδρεαδάκης Γιάννης και Ρομπογιαννακης Γιάννης όπου δήλωσαν ότι θα είναι με κάθε τρόπο κοντά σε όλους και σε κάθε ένα ξεχωριστά για κάθε τι που θα χρειαστούν. Τέλος ο Γ. Ανδρεαδάκης διάβασε στους συγκεντρωμένους τον νέο εσωτερικό κανονισμό και ζήτησε να τηρηθεί αυστηρά.

Πιο αναλυτικά η ανάρτηση των Δειλινών αναφέρει:

Στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ο πρόεδρος Βαγγέλης Κεφαλούκος αφού καλωσόρισε όλους, παίκτες και διοίκηση, παρουσίασε ένα προς ένα τα νέα παιδιά που ήρθαν καθώς και τα νέα πρόσωπα του ΔΣ. Στη συνέχεια ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς, ζήτησε να αγωνιστούν καταθέτοντας τον καλύτερο εαυτό τους και το τελικό αποτέλεσμα θά τους δικαιώσει.

Ακόμη είπε ότι η διοίκηση θα είναι κοντά τους να βρίσκει λύσεις για οποιαδήποτε πρόβλημα μπορεί να παρουσιαστεί. Στο ίδιο μήκος κύματος τοποθετήθηκε και ο πρώτος αντιπρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Χρηστάκης, ο οποίος ιδιαίτερα επεσήμανε τη καλή υγεία και την καλή συνεργασία που θα πρέπει να υπάρχει.

Ακολούθως το λόγο πήραν οι γενικοί αρχηγοί Ανδρεαδάκης Γιάννης και Ρομπογιαννακης Γιάννης όπου δήλωσαν ότι θά είναι με κάθε τρόπο κοντά σε όλους και σε κάθε ένα ξεχωριστά για κάθε τι που θα χρειαστούν, ο Ανδρεαδάκης Γιάννης διάβασε στους συγκεντρωμένους τον νέο εσωτερικό κανονισμό και ζήτησε να τηρηθεί αυστηρά.

 

Του Μάνου Κασαπάκη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport