Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020

Αετός Ανωγείων: Έκανε το τραπέζι σε ομάδα και χορηγούς (Pics)

Κυριακή, 02 Αυγούστου 2020 11:40 Γράφτηκε από τον
Αετός Ανωγείων Αετός Ανωγείων

Ο πρόεδρος του Αετού. Στέλιος Ξυλούρης, παρέθεσε τραπέζι στους ποδοσφαιριστές το τεχνικό επιτελείο και τους χορηγούς της ομάδας των Ανωγείων.

Το γεύμα έγινε στη γενέτειρα του πρόεδρου του Αετού, στου Καλού, με το κλίμα να είναι εξαιρετικό και άκρως ποδοσφαιρικό! Το παρών έδωσαν και οι περισσότεροι εκ των χορηγών της ομάδας, σε μία ωραία ατμόσφαιρα.

Πλέον ο Αετός ετοιμάζεται για την παρθενική του συμμετοχή στην Α2 τοπική κατηγορία του Ηρακλείου.

Η ενημέρωση του Αετού:

Σήμερα Σάββατο 01/08/2020 ο πρόεδρος της ομάδας μας Στελιος Ξυλουρης παρέθεσε γεύμα στο πατρικό του στην γενέτειρα του στου Καλού στους ποδοσφαιριστές το τεχνικό επιτελείο και σε χορηγούς της ομάδας μας. Το παρών έδωσε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα με το συμβούλιο της ομάδας και από τους χορηγούς που μπόρεσαν να παρευρεθούν ήταν ο Σαλούστρος Βασιλης (Choco Coffee) ο Ξυλουρης Νεκταριος (Λίγο Κρασί Λίγο Θάλασσα - Ligo Krasi Ligo Thalassa), Ξυλούρης Θανάσης (Παραδοσιακή Ταβέρνα Ξυλούρης), Ξυλούρης Σπύρος & Μπαγκέρης Μιχάλης (Νυν και Αεί), Βιστάκης Ευάγγελος (Κτεο Βιστακης) ενώ πολλοί άλλοι που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν έστειλαν τις θερμές ευχές και την υποστήριξη τους για την νέα σεζόν.
Ευχόμαστε να έχουμε όλοι μια καλή νέα ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία.

 Δείτε φωτορεπορτάζ από το τραπέζι:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ