Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

Δειλινά: Είπαν «καλό καλοκαίρι» με προπόνηση... και τραπέζι! (photos)

Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 14:04 Γράφτηκε από τον
Δειλινά: Είπαν «καλό καλοκαίρι» με προπόνηση... και τραπέζι! (photos) Δειλινά: Είπαν «καλό καλοκαίρι» με προπόνηση... και τραπέζι! (photos)

Το Σάββατο 4 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση των Δειλινών για την χρονιά που μας πέρασε.

Μετά την λήξη της προπόνησης η διοίκηση των πρασίνων παρέθεσε τραπέζι στους ποδοσφαιριστές αλλά και το προπονητικό επιτελείο.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο πρόεδρος των Δειλινών Βαγγέλης Κεφαλούκος όπου θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους κατάφεραν να πετύχουν την σεζόν που μας πέρασε την επιστροφή του σωματείου στην Α2 ΕΠΣΗ ενώ κλείνοντας ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους.

Πιο αναλυτικά η ανάρτηση των Δειλινών αναφέρει:

Μετά την τελευταία προπόνηση ο Πρόεδρος παρέθεσε τραπέζι προς το Δ.Σ. τους προπονητές και στους παίκτες.

Στην συνέχεια παίρνοντας τον λόγο ο κ. Κεφαλούκος Βαγγέλης,αφού συνεχάρη όλους,παίκτες,προπονητές και μέλη της διοίκησης για την άνοδο στην κατηγορία τόνισε τα εξής:

''Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε όλα τα παιδιά στην ομάδα και το καταφέραμε.

Μαζί παίκτες, διοίκηση και προπονητής θέλουμε να προσπαθήσουμε και να πετύχουμε ότι καλύτερο στην νέα κατηγορία,έχουμε πολλές δυνατότητες,πρώτα από όλα πρέπει να ευχηθούμε να είναι μια χρόνια με υγεία σε όλους.

Στην διοίκηση ήρθαν νέοι άνθρωποι που μαζί με τους παλαιότερους έχουμε συγκροτήσει μια διοικητική ομάδα ικανή να αντεπεξέλθει πλήρως στις απαιτήσεις της ομάδας θα είμαστε κοντά και θα αντιμετωπίσουμε όποιο πρόβλημα και αν παρουσιαστεί.

Κλείνοντας ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους.''

 

Του Μάνου Κασαπάκη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ