Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

Γ. Σφακιωτάκης: «Τα καλύτερα έρχονται...»

Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 10:53 Γράφτηκε από τον
Ο πρόεδρος του Ποσειδώνα, Γιάννης Σφακιωτάκης Ο πρόεδρος του Ποσειδώνα, Γιάννης Σφακιωτάκης

Διαβάστε όσα δήλωσε στο Prismasport.gr, ο πρόεδρος του Ποσειδώνα Γιάννης Σφακιωτάκης, μετά την άνοδο της ομάδας του στην Α2 ΕΠΣΗ.

Το ιστορικό σωματείο των Ανατολικών προαστίων βρίκσεται και πάλι στις δύο πρώτες κατηγορίες της ΕΠΣΗ, όπως οφείλει εξάλλου.

Το Prismasport.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρου των "μπλε" Γιάννη Σφακιωτάκη, ο οποίος θέλησε να ευχαριστήσει όλους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της ανόδου, ενώ έκλεισε με μία υπόσχεση στους φίλους της ομάδας, πως τα καλύτερα έρχονται για τον Ποσειδώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Prismasport.gr, ο πρόεδρος του Ποσειδώνα, Γιάννης Σφακιωτάκης:

«Ευχαριστούμε την ΕΠΣΗ Ηράκλειου για την απόφαση που πήρε. Είχαμε πει σαν συμβούλιο, ότι και απόφαση να πάρει η ΕΠΣΗ θα την σεβαστούμε. Θα ήθελα να πω προσωπικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές που έδωσαν ξανά μέταλλο στην ομάδα. Στον προπονητή Νίκο Φανουρακη που με πολύ υπομονή και επιμονή πίστεψε στην ομάδα και βοήθησε την ομάδα μας να ανέβει κατηγορία. Στον Ευδαίμων Λευτέρη που ξεκίνησε αυτό τον αγώνα σαν προπονητής μας και έβαλε το λιθαράκι του. Στους χορηγούς, που μας βοήθησαν να ξανά γίνουμε ομάδα. Στον απλό κόσμο που με το στερημα του βοήθησε να βγάζουμε τις υποχρεώσεις μας. Και τέλος όλο το διοικητικό συμβούλιο που σε δύσκολες συνθήκες οργάνωσαμε την ομάδα από το μηδέν και βάλαμε ένα λιθαράκι και εμείς για την ομάδα τον ανατολικών προαστίων τον Ποσειδώνα μας. Θα ήθελα να πω πολλά για τους χορηγούς αλλά ξέρω ότι θέλουν να είναι διακριτικοί. Τα καλύτερα έρχονται.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)