Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019

Κ. Γαλανός: «Αυτό δεν είναι ομάδα, είναι καφενείο!»

Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019 18:55 Γράφτηκε από την

Δυσαρεστημένος απο την διοίκηση και απο τούς παίκτες του φάνηκε στις δηλώσεις του στο prismasport.gr ο προπονητής του Ηρακλή Νιπιδιτού Κυριάκος Γαλανός μετά την ήττα με 3-0 από το Λίντο λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ την ομάδα του καφενείο!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κυριάκου Γαλανού:

«Καταρχήν να πω ότι η αποβολή μου είναι άδικη. Δεν μπορώ να αποβάλλομαι επειδή ζητάω μια κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι της αντίπαλης ομάδας.

Δεν μπορώ να δικαιολογήσω σε καμία περίπτωση το δεύτερο ημίχρονο των παικτών μου. Η αγωνιστική τους στάση ήταν παντελώς αδικαιολόγητη. Το πρώτο γκολ ξεκίνησε απο λάθος της άμυνας μας. Οι αλλαγές γίνονται ώστε να ξεκουραστούν κάποια παιδιά και όχι για να γίνουμε χειρότεροι αγωνιστικά.

Η διοίκηση είναι απούσα καθ'ολη τη διάρκεια της χρονιάς, οι παίκτες ενώ ξέρουν μπάλα για δικούς τους λόγους δεν παίζουν καθόλου. Συγγνώμη που θα το πω αλλά αυτο δεν είναι ομάδα, είναι καφενείο.

Ο διαιτητής είδε πολύ καλά ότι ήμουν ο μοναδικός άνθρωπος στον πάγκο και με απέβαλλε χωρίς να κάνω το παραμικρό.

Είναι κρίμα 20-25 αγωνιστικές τώρα ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει έστω μιά νίκη για να πάρουμε λίγη ψυχολογία. Ο Διαγόρας είναι μια ομάδα που θα διέπρεπε στο πρωτάθλημα εαν αγωνιζόταν καθώς στηρίζεται σε νεαρά παιδιά.

Όπως και εμείς έχουμε 6-7 παίκτες, 15-17 χρονών που πιστεύω οτι το μέλλον τους ανήκει και οι οποίοι θα αναδειχθούν.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)