Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Βασιλειάδης: «Ας βγούμε αλώβητοι από την πανδημία και μετά βλέπουμε τι θα κάνουμε με το ποδόσφαιρο»

Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020 12:25 Γράφτηκε από τον

Η άποψη του Βασίλη Βασιλειάδη σχετικά με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων

Μία μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα σχετικά με την άποψη των σωματείων του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου για τις φήμες περί επανέναρξης των πρωταθλημάτων από το νέο έτος.

Ο προπονητής των Γουβών, Βασίλης Βασιλειάδης, μίλησε στο Prismasport.gr και έδωσε την δική του θέση περί του θέματος.

Αναλυτικά η δήλωση του Βασίλη Βασιλειάδη στο Prismasport.gr:

"Πιστεύω ότι κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά πότε θα ξεκινήσουμε. Υπάρχουν επιστήμονες, ειδικοί, οι οποίοι καθημερινά φιλτράρουν τα δεδομένα και βγάζουν συμπεράσματα. Το σίγουρο είναι ότι αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα χρειαστούμε τουλάχιστον ένα μήνα προετοιμασία.

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν πολύ και αν σκεφτούμε ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων τον Μάρτιο θα ανοίξει η τουριστική περίοδος θα είναι δύσκολο να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα το οποίο να μπορεί να ολοκληρωθεί σύμφωνα με την προκήρυξη.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δεν χρειάζεται κατά την γνώμη μου να πιέζουμε καταστάσεις. Πρέπει να εμπιστευθούμε τους υγειονομικούς παράγοντες. Όταν και αν δώσουν το οκ τότε θα μπορούμε να πούμε με σιγουριά τι μπορεί να γίνει.

Μέχρι τότε καλές γιορτές σε όλους με υγεία και υπομονή. Ας βγούμε αλώβητοι από αυτή την πανδημία και μετά βλέπουμε τι θα κάνουμε με το ποδόσφαιρο."

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport