Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020

Β. Βασιλειάδης: «Κανονικά στην Α2 ΕΠΣΗ - Πρώτος στόχος η γρήγορη παραμονή»

Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 18:08 Γράφτηκε από τον
 Β. Βασιλειάδης: «Κανονικά στην Α2 ΕΠΣΗ - Πρώτος στόχος η γρήγορη παραμονή» Β. Βασιλειάδης: «Κανονικά στην Α2 ΕΠΣΗ - Πρώτος στόχος η γρήγορη παραμονή»

Αποκαλυπτικός ήταν στις πρώτες δηλώσεις του στο Prismasport.gr, μετά την επιστροφή του στον πάγκο των Γουβών, ο Βασίλης Βασιλειάδης.

Ο έμπειρος κόουτς τόνισε πως οι "πράσινοι" θα αγωνιστούν κανονικά στην Α2 ΕΠΣΗ, αποτελούμενοι από παιδιά της περιοχής.

Ο Βασίλης Βασιλειάδης και οι παίκτες του θα επιδιώξουν όπως είπε, να ψυχαγωγήσουν τον κόσμο της ομάδας, αν και εφόσον παιχτεί ποδόσφαιρο και να πετύχουν μία γρήγορη παραμονή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Καταρχάς να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Έχουμε αποφασίσει η ομάδα να δηλώσει κανονικά συμμετοχή στην Α2 ΕΠΣΗ. Η αλήθεια είναι ότι έχουν αποχωρήσει πολλοί παίκτες από το ρόστερ, ωστόσο έχει γίνει προεργασία και δουλειά από την διοίκηση, η οποία έχει συμφωνήσει με 2-3 περιπτώσεις παικτών. Φέτος μπαίνουμε σε μία καινούρια αρχή, κρατώντας όλα τα καλά στοιχεία του παρελθόντος. Η ομάδα θα αποτελείται κατα κύριο λόγο με παίκτες της περιοχής. Εχουμε συμφωνήσει με κάποιους παίκτες οι οποίοι θα ανακοινωθούν αργότερα. Θέλουμε να κάνουμε μία χρονιά που θα μας ευχαριστήσει όλους, να περάσουμε καλά και να ψυχαγωγήσουμε τον κόσμο. Ταπεινά, συνετά κι αν μας το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε μία γρήγορη παραμονή στην κατηγορία.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport