Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020

Δήμος Φουντουλάκης: Κάτι παραπάνω από ένας απλός παράγοντας

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020 13:56 Γράφτηκε από τον

Συχνά στο τοπικό ποδόσφαιρο συναντάμε παράγοντες που έχουν παθολογική αγάπη για την ομάδα τους, την οποία διαφημίζουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν αλλά και κάποιους άλλους, οι οποίοι προσπαθούν μέσω του αξιώματος τους να συνεισφέρουν ώστε το ίδιο το άθλημα να πάει ένα βήμα παρακάτω. 

Ένας από αυτούς είναι κι ο πρόεδρος των Γουβών, Δήμος Φουντουλάκης.

Ένας άνθρωπος, αλλοιώτικος από όλους τους άλλους, που θέλει να πετυχαίνει όλο και περισσότερα μέρα με την ημέρα, ώστε να δίνει χαρά σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Η συνεργασία και η μεγάλη δωρεά στο Κέντρο Διημέρευσης " Δικαίωμα στη Ζωή" είναι ένα από τα καλύτερα επιτεύγματα του, 

Δημιούργησε κάτι που τον έκανε νιώθει καλά, μία μικρή πράξη ανθρωπιάς που αγκαλιάστηκε από όλο το τοπικό ποδόσφαιρο, κάτι που αποδείχθηκε και πρακτικά, μιας και το "Δικαίωμα στη Ζωή" κοσμεί εδώ και λίγους μήνες, το όνομα της Α2 ΕΠΣΗ, γεγονός που τον έκανε πολύ υπερήφανο.

Η ομάδα των Γουβών, την πρώτη χρονιά που ανέλαβε ως πρόεδρος, δεν τα πήγε τόσο καλά αγωνιστικά, ωστόσο με αυτές του τις πράξεις κέρδισε την πρώτη θέση, στην υπευθυνότητα και την ανιδιοτέλεια.

Παρ'όλα αυτά δεν παρέτησε το αγωνιστικό κομμάτι, ίσα-ίσα προσπάθησε με σωστές μεταγραφικές κινήσεις (Τριανταφυλλάκης, Σπανός, Μηλάκης), να φέρει ξανά την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Την σεζόν 2017/18 οι Γούβες κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Β1 ΕΠΣΗ και επισκέφθηκαν, το "Δικαίωμα στη Ζωή" στα Καλέσσα και σε δηλώσεις του, κατά την εκδήλωση ονοματοδοσίας, τόνισε ότι πιο σημαντική ήταν αυτή η επίσκεψη παρά η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Βέβαια εκτός αυτών, προσπαθεί πάντοτε να βρίσκεται κοντά στους τοπικούς φορείς του χωριού και σε μία αξιέπαινη κίνηση, δώρισε στην Ενορία Ζωοδόχου Πηγής Γουβών, τρεις κούτες γεμάτες τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Κατά τη διάρκεια της ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο, προέβη και σε άλλες ενέργειες, οι οποίες όμως δεν βγήκαν στο φως της δημοσιότητας.

Φυσικά ποτέ δεν παύει να εκπλήσει με τις ιδέες του.

Μία από αυτές ήταν να συγκεντρώσει όλους τους προπονητές της Α2 ΕΠΣΗ και να τους κάνει το τραπέζι, δείχνοντας τον τρόπο που μπορεί να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά.

Μέσα στα σχέδια του καθώς είναι μέλος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, ήταν να παραθέσει δείπνο στα μέλη της, κάτι τέτοιο όμως δεν κατέστη δυνατό λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Αυτός λοιπόν είναι ο Δήμος Φουντουλάκης, ένας άνθρωπος που λειτουργεί πάντα με ανιδιοτέλεια και αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Κάτι παραπάνω από ένας απλός παράγοντας.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)