Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020

«Βολταρίζοντας» στο γήπεδο του ΠΑΟ Γουβών (video)

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020 09:37 Γράφτηκε από τον
ΓΗΠΕΔΟ ΓΟΥΒΩΝ ΓΗΠΕΔΟ ΓΟΥΒΩΝ

Ένα πολύ όμορφο αφιέρωμα στο γήπεδο του ΠΑΟ Γουβών

Το σάιτ volitarizontas.webnode.gr έχει δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο αφιέρωμα στην φυσική έδρα της ομάδας του ΠΑΟ Γουβών, έχοντας επισκεφτεί τον χώρο του γηπέδου, ενώ όπως αναφέρει το κείμενο του σάιτ, είναι ένα "ξερό" γήπεδο το οποίο έχει μετώσει γενιές γενιές και αρκετοί παίκτες ξεκίνησαν από εκεί με στόχο να κάνουν το παιδικό τους όνειρο πραγματικότητα.

Διαβάστε το κείμενο του volitarizontas.webnode

Συνεχίζουμε να Βολιταρίζουμε... στον τέταρτο κατά σειρά κύκλο της φιλοσοφίας μας. Μέσα απ΄ την θεματική ενότητα "Βολιταρίζοντας στο Τοπικό" επισκεπτόμαστε την φυσική έδρα της ομάδας του ΠΑΟ Γουβών.

Ένα γήπεδο δίπλα στην θάλασσα με την απέραντη θέα της "Έδερι". Ένα γήπεδο "ξερό" όπου έχει ματώσει γενιές και γενιές με αρκετούς παίκτες της τοπικής ομάδας να ανοίγουν τα φτερά τους και να κάνουν πραγματικότητα το παιδικό τους όνειρο. 

Ένα γήπεδο που ξυπνάει δεκάδες αναμνήσεις σε κάθε φίλαθλο και ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή όχι μόνο απ΄ την ομάδα των πρασίνων αλλά και από αντίπαλα στρατόπεδα.

Μιας και για δεκαετίες ολόκληρες, ξημέρωναν Κυριακές και μεσημέρια σε αυτό το γήπεδο με την φιλοξενία να είναι παράδειγμα προς μίμηση για κάθε φίλο και επισκέπτη.

Σήμερα, η ομάδα του ΠΑΟ Γουβών συνεχίζει να αγωνίζεται στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ, δυστυχώς όμως μακρυά απ΄ τη φυσική της έδρα. Συγκεκριμένα δηλώνει παρόν στο γήπεδο της Χερσονήσου στην Α2 κατηγορία της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα